Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salininkuose per sprogimą nukentėjusi šeima sulaukė žaibiškos žmonių pagalbos

Prieš savaitę Vilniaus priemiestyje Salininkuose įvyko nelaimė – po galingo sprogimo name nukentėjo penki žmonės. Po naujienų portaluose bei socialiniame tinkle Facebook paskelbtos žinios abejingų neliko – komentaruose pasirodžius nukentėjusiosios banko sąskaitos numeriui pervesta solidi pinigų suma. Nukentėjusioji Natalija Kosackienė dėkoja visiems, padėjusiems jos šeimai po šios nelaimės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip pasakoja N.Kosackienė, nelaimė įvyko keičiant dujų balioną – staiga nugriaudėjo sprogimas ir griuvo namas. Moters vyras ir jo 63 metų motina nukentėjo smarkiai – jie po nudegimų paguldyti į ligoninę, o N.Kosackienei ir 15 sūnui bei 6 metų dukrai pagalba suteikta nelaimės vietoje.

Pasak Natalijos Kosackienės, net 100 žmonių padėjo šeimai – surinkta suma bus panaudota šeimos pirmos būtinybės daiktams įsigyti (drabužiams, priemonėms, maistui), o didžiausia dalis bus palikta vyro ir jos mamos gydymui.

Moteris dėkoja tiems, kas pasidalino informacija ir ragino padėti, nes žinia apie nelaimę pasklido žaibiškai.

 „Labai dėkojame visiems, kurie neliko abejingi – ačiū jums, toks dėmesys ir pagalba mums labai padėjo po šios nelaimės. Pinigėliai buvo pradėti pervesti į mūsų sąskaitą vos tik informacija pasirodė internete. Labai noriu susisiekti su visais asmeniškai ir padėkoti visiems: ačiū visiems pažįstamiems ir nepažįstamiems, iš visos širdies tariu visiems didelį ačiū!” – neslėpdama jaudulio teigia N.Kosackienė.

Pasak N.Kosackienės, net 100 žmonių padėjo šeimai – surinkta suma bus panaudota šeimos pirmos būtinybės daiktams įsigyti (drabužiams, priemonėms, maistui), o didžiausia dalis bus palikta vyro ir jos mamos gydymui. Nukentėjusiosios vyras ir jo mama šiuo metu gydomi intensyvios reanimacijos skyriuje, kūno nudeginimas – 40 proc. ir 30 proc. Šiuo metu būklė yra labai sunki, kasdien vyksta kova už gyvybę (gydytojai kol kas nieko neprognozuoja – nei gero, nei blogo). Jei pasiseks pasiekti stabilios būklės, tai gydymas gali užtrukti nuo 3-4 iki 6 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius