Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį dėl tėvų girtavimo iš trijų šeimų paimti vaikai

Šeštadienį ir sekmadienį dėl nepriežiūros buvo paimti vaikai iš trijų šeimų Prienų, Anykščių rajonuose bei Vilniuje.
Išgertuvės
Asociatyvi iliustracija: išgertuvės / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį pranešta, kad Prienų rajone esančiame Prienlaukio kaime neprižiūrimi mažamečiai. Atvykę pareigūnai 1971 metais gimusiai moteriai nustatė 0,73 promilės girtumą. Taip pat bute rastos dar dvi moterys, kurių vienai nustatytas 1,41 promilės, o kitai – 1,94 promilės girtumas.

Namuose buvę keturi mažamečiai vaikai, kurių jauniausiam – treji, o vyriausiam – septyneri, paimti iš motinų ir pristatyti į Prienų ligoninę.

Sekmadienį apie 11.52 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Vaduvos gatvėje esančiuose namuose, motina neprižiūri savo dviejų vaikų. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 1966 metais gimusiai vaikų močiutei nustatė 2,45 prom. alkoholio girtumą, o 1964 metais gimusiam seneliui – 2,85 prom. alkoholio girtumą. Namuose buvę mažamečiai aštuonerių ir penkerių metų vaikai paimti iš šeimos ir jaunesnysis dėl mažo amžiaus pristatytas į ligoninę, vyresnysis – į globos namus.

Apie 14.33 val. pranešta apie Anykščių rajone esančiame Žviliūnų kaime neprižiūrimus vaikus. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 1978 metais gimusiai motinai nustatė 1,91 prom. alkoholio girtumą, o 1975 metais gimusiam tėvui – 3,02 prom. alkoholio girtumą. Iš tėvų paimti dvejų ir dešimties metų mažamečiai vaikai, jie pristatyti į vaikų globos namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius