Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį gaisrai sunaikino keturias pirtis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad šį savaitgalį šalies ugniagesiams teko gesinti 81 gaisrą ir atlikti 10 kitų gelbėjimo darbų. Ugnis traumavo du gyventojus, o gelbėtojai išgelbėjo tris piliečius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Birželio 5-osios vakarą Radviliškio policijos komisariato budėtojas pranešė, kad į vietos ligoninės Reanimacijos skyrių dėl trečiojo laipsnio daugybinių kūno nudegimų buvo paguldyta 59 metų moteris. Nukentėjusioji buvo atvežta iš degančio buto, kuris yra Radviliškyje, Radvilų gatvėje. Šį gaisrą sukėlė neatsargus žmogaus elgesys, o jo metu ugnis išdegino tik nedidelį grindų plotelį. Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos į šį gaisrą nebuvo kviestos.

Dar viena 58 metų moteris nukentėjo per gaisrą, kilusį šeštadienio popietę Kupiškyje, Gedimino gatvėje esančiame name. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, namo siena ir pastogė jau degė atvira liepsna. Patekę į namo vidų ugniagesiai ant grindų rado smalkėmis apsinuodijusią minėtą moterį, išnešė ją į lauką ir perdavė medikams. Per gaisrą apdegė plastikinėmis apdailos lentelėmis apkalta siena. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Savaitgalį ugnis nuniokojo net keturias pirtis. Šeštadienio naktį Zarasų rajono Pažemio kaime užsidegė J.J. pirtis. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo sugriuvęs, o sienos liepsnojo atvira ugnimi. Ugnis smarkiai nusiaubė medinę pirtį. Gaisro priežastys tiriamos.

Šeštadienio vakarą Vilniuje, Žirgo gatvėje, užsiliepsnojo J.P. dviejų aukštų medinė pirtis. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė vidus per abu aukštus. Nuo ugnies buvo išgelbėti 2 šalia stovintys gyvenamieji namai. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Sekmadienio naktį Pakruojo rajono Klovainių miestelyje užsidegė P.K. pirtis. Ir čia pranešimas apie gaisrą buvo gautas pavėluotai, tad įsiplieskusi ugnis smarkokai nuniokojo medinį pastatą: nudegė stogas, išdegė perdanga, apdegė sienos, taip pat sudegė 300 kg mėsos, 5 tonas grūdų ir šiaudų. Įvykis tiriamas.

Sekmadienį vakarop Švenčionių rajono Akolionijos kaime užsidegė V.T. pirtis. Per gaisrą sudegė pastato stogas ir perdanga, iš vidaus apdegė rąstų sienos, namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro priežastys aiškinamos.

Ugnis šį savaitgalį niokojo ir ūkinius pastatus. Penktadienio vakarą Rokiškio rajono Pandėlio miestelyje užsiliepsnojo keliems asmenims priklausantis ūkinis pastatas. Dar iki atvykstant ugniagesiams pastato stogas įgriuvo, o sienos smarkiai išdegė. Medinio pastato išgelbėti jau nepavyko.

Sekmadienio naktį Biržų rajono Germaniškio kaime raudonas gaidys nutūpė ant J.Š. ūkinio pastato. Per gaisrą išdegė medinės pastato konstrukcijos, nubyrėjo šiferio stogas, apdegė pastogėje sukrautas šienas.

Dar vienas ūkinis pastatas tą naktį degė Vilniaus rajono Kreivalaužių kaime. Ugnis supleškino vieną medinį pastatą, tačiau nuo ugnies buvo išgelbėti du kiti ūkiniai pastatai ir automobilis Chrysler Voyager. Šių gaisrų priežastys dar tikslinamos.

Savaitgalį gelbėtojai iš sulamdytų automobilių išlaisvino du prispaustus žmones, o iš vandens telkinių ištraukė du paskendusius piliečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius