-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Trakų rajone trikojis dirbo be pertraukų – užfiksuoti 763 greičio viršytojai

Savaitgalį Trakų rajone vykdytų sustiprintų priemonių eismo saugumui užtikrinti metu Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai išaiškino 763 greičio viršijimo atvejus, sulaikė 6 neblaivius vairuotojus.
Greičio matavimo prietaisų pristatymas
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rugpjūčio 7-9 d. Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su kolegomis iš Kelių policijos valdybos vykdė sustiprintas priemones eismo saugumui užtikrinti, informuoja Vilniaus apskrities policija.

Šiltąjį savaitgalį Trakų rajone buvo gausu lankytojų ir poilsiautojų, dauguma jų atvyko automobiliais. Tenka pripažinti, kad nemaža dalis svečių ir vietinių gyventojų nesilaiko nustatytų Kelių eismo taisyklių reikalavimų – viršija greitį, chuliganiškai vairuoja, nesegi saugos diržų, vairuodami kalba telefonu be laisvų rankų įrangos bei daro kitus pažeidimus. Be to, kai kurie vairuotojai sėda prie vairo ir vairuoja neblaivūs.

Valstybinės reikšmės keliuose iš sostinės į Trakus ir iš Vievio į Trakus intensyviai „dirbo“ greičio matuoklis ‒ „trikojis“, per savaitgalį užfiksavęs net 763 pažeidėjus, viršijusius nustatytą leistiną greitį. Prie Skaisčio ežero bei patruliuojant rajono teritorijoje buvo tikrinamas transporto priemonių vairuotojų blaivumas ‒ pareigūnams įkliuvo net šeši neblaivūs vairuotojai, kurių iškvėptame ore alkoholio koncentracija sudarė nuo 1,17 iki 2,64 prom. alkoholio. Trims iš jų pradėti ikiteisminiai tyrimai – jų alkoholio kiekis buvo didesnis nei 1,51 promilės.

Suplanuotos panašios ir kitokio pobūdžio policijos prevencinės priemonės Trakų rajone bus tęsiamos visą rugpjūčio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius