-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Ukmergėje nustatyti aštuoni neblaivūs vairuotojai ir trys girti nepilnamečiai

Savaitgalį Ukmergės rajone buvo sulaikyti aštuoni neblaivūs vairuotojai. Tikrindami populiarias jaunimo pasilinksmino vietas pareigūnai aptiko ir tris apsvaigusius nepilnamečius.
Vilniaus policijos akcija Čekoniškėse
Alkotesteris / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienį ir šeštadienį buvo sustiprintos rajono keliuose ir gatvėse patruliuojančių pareigūnų pajėgos. Ukmergiškiams policininkams talkino Vilniaus apskrities VPK viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnai.

Iš aštuonių savaitgalį sulaikytų neblaivių vairuotojų šešiems buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis, o dviems – vidutinis.  Taip pat nustatytas vienas vairuotojas, kuris vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės vairuoti.

Ukmergės policijos komisariatas praneša, kad penktadienio vakarą patruliuojantys pareigūnai kartu su Nepilnamečių reikalų inspektorėmis lankėsi jaunimo pamėgtose pasilinksminimo vietose. Sveikatingumo centre „Sinergija“ buvo rasti trys neblaivūs paaugliai.

Jie buvo pristatyti į namus ir perduoti tėvams. Nepilnamečiams arba jų tėvams, jeigu vaikui dar nėra sukakę 16 metų, bus surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai.

Girtų nepilnamečių iki šešiolikos metų pasirodymas viešosiose vietose, taip pat gėrimas alkoholinių gėrimų užtraukia baudą tėvams arba globėjams (rūpintojams) nuo penkiasdešimties iki vieno šimto litų; nuo šešiolikos iki aštuoniolikos metų jaunuolių pasirodymas viešosiose vietose ar gėrimas  alkoholinių gėrimų užtraukia baudą nuo trisdešimties iki penkiasdešimties litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius