Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Savaitgalį vandens telkiniuose rasta 11 nuskendusių žmonių

Per pastarąsias tris paras ugniagesiai iš vandens telkinių ištraukė 11, kaip įtariama, nuskendusių žmonių palaikus, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas. Kai kurie asmenys paskendo ankstesnėmis dienomis ar savaitėmis, tačiau jų palaikai buvo rasti tik savaitgalį.
Naras
Naras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienio rytą 8.19 val. Panevėžyje ties Parko gatve iš Nevėžio ištrauktas ten plūduriavęs skenduolis.

Tos pačios dienos popietę, apie 13.18 val., Kretingos rajone esančiame Kartenos miestelyje Minijos upėje paskendo 72 metų vyras. Jį ištraukę ugniagesiai perdavė medikams, tačiau šie konstatavo vyro mirtį.

Šeštadienį Jurbarko rajone Nemune ties Raudonėnų kaimu ieškota anksčiau paskendusio vyro. Jo kūnas 10.35 val. rastas plūduriuojantis apie 5 metrai nuo kranto.
Tą pačią dieną 15.30 val. paskendęs 38 metų vyras ištrauktas iš Joniškio rajone esančio Aleksandravos kaimo II karjero.

Nuskendusi moteris rasta ir Alytaus rajone esančiame Simno rajone. 21.13 val. pranešta, kad apie 2 val. negrįžtančios moters drabužiai palikti ant kranto. Apieškoję ežerą gelbėtojai 40 metrų nuo kranto rado 64 metų moters kūną.

Sekmadienį negyvas žmogus ištrauktas iš Molėtų rajone Sutrėnų kaime esančio vandens telkinio. 53 metų vyras 16.45 val. ištrauktas iš 2 metrų gylio.

Dar vienas skenduolis 18.11 val. rastas Mažeikių rajone esančio Vadagių kaimo užtvankoje. 42 metų vyro kūnas rastas apie 60 metrų nuo kranto.

Prienų rajone iš Jiezno ežero 19.48 val. ištraukti 54 metų vyro palaikai.

Pirmadienio naktį apie 1.32 val. Jonavoje pranešta, kad negrįžta prieš 10 minučių maudytis išėjęs pranešėjo draugas. Kunigiškių tvenkinyje pastebėjus plūduriuojantį kūną, jis ištrauktas ir perduotas medikams, tačiau jie konstatavo 43 metų vyro mirtį.

Sekmadienį Vilniuje iš Neries ištraukti du skenduoliai.40–45 metų amžiaus vyro kūnas be išorinių smurto žymių 18.07 val. buvo rastas Neryje ties Eigulių gatve, pranešė Policijos departamentas. Vyro tapatybė nenustatyta.

Apie dar vieną skenduolį, rastą Elektrinės gatvėje, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas. Apie 60 metų amžiaus vyro palaikai rasti 18.21 val. Jie plūduriavo vandenyje ir buvo užsikabinę už šakos. Spėjama, kad kūnas upėje išbuvo ne vieną savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius