Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose Lietuvoje žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 3 savaitgalio paras šalyje kilo 94 gaisrai. Jų metu trys žmonės žuvo, o du gyventojai buvo traumuoti. Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 22 kitus gelbėjimo darbus bei išgelbėjo tris žmones.
Šilainių mikrorajone kilęs gaisras
Gaisras / skirmantas.com nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ankstų šeštadienio rytą apie 4 val. Šalčininkų rajone, Bandiškių kaime, užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė namas bei viduje buvęs turtas, o gaisravietėje rasti liepsnose žuvusių 76-erių metų pastato savininko ir 42-ejų metų jo sūnaus kūnai. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

Šeštadienio vakarą 19.05 val. buvo gautas Kelmės policijos komisariato budėtojo pranešimas, jog Vaiguvėlės kaimo pamiškėje rastas sudegęs automobilis VW Passat, o jame ir sudegusio žmogaus palaikai. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną apie 13.25 val. gaisras kilo Kupiškio rajone, Alizavoje, Repeniškio gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė namo virtuvė, aprūko gyvenamosios patalpos, o veidą ir rankos plaštaką apdegusiam namo šeimininkui medicininė pagalba buvo suteikta įvykio vietoje. Gaisro aplinkybės dar tikslinamos.

Sekmadienį apie 9.10 val. Panevėžyje, Liepų alėjos daugiabučiame name užsidegė butas. Atskubėję ugniagesiai, uždūmintame bute rado kol kas nenustatytos asmenybės nukentėjusį žmogų, kurį išvedė į lauką ir perdavė medikų globai. Gaisro metu viduje apdegė lova, aprūko kambarys. Įvykis tiriamas.

Sekmadienį užregistruoti ir trys padegimai. Apie 9.05 val. iš policijos gautas pranešimas, jog Kaune, Uosio gatvės daugiabučiame name, apipylus degiu skysčiu, buvo padegtos vieno buto durys. Gaisrą užgesino patys gyventojai.

Apie 20.40 val. Panevėžio rajone, Dragonių kaime, kaip spėjama, buvo padegtas individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė apie 15 kv. m medinės lauko sienos.

Apie 22.35 val. Jonavos rajone, Ruklos miestelyje, Ruklio gatvėje, suliepsnojo lengvasis automobilis VW Golf. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Per gaisrą išdegė automobilio salonas, apdegė kėbulas. Manoma, kad mašina buvo padegta, o šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius