Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose nukentėjo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 3 savaitgalio paras šalyje kilo 82 gaisrai. Žmonių aukų juose pavyko išvengti, tačiau 2 gyventojai buvo traumuoti.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienį 18.13 val. iš Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos gautas pranešimas, jog Dūkšto gatvės individualiame gyvenamajame name sprogo kieto kuro katilas ir yra nukentėjęs žmogus. Kurdamas krosnį, 75-erių metų vyras į ją įpylė degaus skysčio. Pliūptelėjus liepsnai, žmogus apdegė veidą ir rankas. Greitoji nukentėjusį neatsargų vyrą išvežė į ligoninę.

Šeštadienį apie 15 val. gaisras kilo Šiauliuose, Kauno gatvės daugiabučiame name, mansardoje įrengtame bute. Gaisro metu apdegė buto sienos ir namų apyvokos daiktai, o apdegęs apie 30 proc. kūno buto savininkas buvo paguldytas į Šiaulių respublikinės ligoninės traumatologinį skyrių. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Penktadienį apie 13.50 val. Vilniuje, Saltoniškių gatvėje, užsiliepsnojo dviejų aukštų su palėpe gamybinio pastato stogas. Per gaisrą nudegė ir buvo išardyta apie 20 kv. m šiferinio stogo, sudegė ir buvo išardyti 4 mediniai ventiliacijos kaminai. Gaisro priežastis aiškinama.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 2.45 val. Šiauliuose, Joniškėlio gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė pusė namo. Taip pat toje pačioje gatvėje sudegė sandėliukas ir medinis tualetas, 10 metrų medinė tvora, nudegė šiltnamio plėvelė, sudegė malkinė, apdegė apie 8 kub. m malkų. Įvykis tiriamas.

Šeštadienį Stalgėnų bažnyčios klebonas pranešė, jog ryte jis rado apdegusią išorinę bažnyčios sieną. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti. Įvykis tiriamas.

Šeštadienio vakarą apie 22.35 val. Kėdainių rajone, Maulių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas, lauko virtuvė ir malkinė. Gaisro metu nudegė ir sukrito ūkinio pastato stogas, apdegė šieno rulonai, nudegė lauko virtuvės medinės stogo konstrukcijos bei dalis malkinės stogo. Ugniagesiams pavyko išgelbėti gyvenamąjį namą ir dar vieną ūkinį pastatą. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Sekmadienį apie 15.45 val. gaisras kilo Vilkaviškio rajone, Girėnų kaime, individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius