-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose nukentėjo viena moteris

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 3 savaitgalio paras šalies ugniagesiai užgesino 75 gaisrus bei atliko 49 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu išgelbėjo du žmones. Gaisruose aukų pavyko išvengti, tačiau viena gyventoja buvo traumuota.
Dega namo stogas
Dega namo stogas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį apie 14.40 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Baltijos prospekto daugiabučio namo bute. Ugniagesiams pro pravirą kambario langą patekus į degantį pirmame aukšte esantį butą, prie lango rasta stipriai apdegusi moteris, kuri buvo iškelta į lauką ir perduota atvykusiems greitosios pagalbos medikams. Nukentėjusi apie 60 metų moteris buvo išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Gaisro metu išdegė virtuvė, apdegė joje buvę namų apyvokos daiktai, aprūko 2 kambariai ir koridorius. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 2 val. Biržų rajone, Skrebiškių kaime, užsiliepsnojo medinė parduotuvė. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė stogas, apdegė visas perdengimas, sienos, prie parduotuvės prijungta pavėsinė, vandeniu buvo sulietos ir apgadintos viduje buvusios prekės. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Šeštadienį apie 21 val. Raseinių rajone, Ūnikių kaime, kaip spėjama, buvo padegtas ūkinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, sudegė šalia stovėjusi daržinė, apie 3 tonos šieno. Liepsnose žuvo 3 vištos. Ugniagesiams pavyko išgelbėti rąstinį tvartą ir 2 kiaules. Įvykis tiriamas.

Tą patį vakarą apie 23.20 val. gaisras kilo Tauragės rajone, Sartininkų kaime stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą nudegė medinio pastato stogas, išdegė perdengimas, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Sekmadienio naktį apie 1.35 val. Šiauliuose, Radviliškio gatvėje, užsidegė automobilis ,,Fiat Ducato“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, salono vidus, sudegė dalis krovinio, aprūko krovinių skyrius. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį apie 3.50 val. gaisras kilo Vilniuje, Gedimino prospekte esančiame prekybos centre ,,Maxima“. Per gaisrą rūsio patalpoje apdegė šaldytuvas ir plastikinė lubų apdaila, aprūko prekybos centro, parduotuvės ,,ZARA“ ir ,,EURO vaistinės“ patalpos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekmadienį apie 15.15 val. Plungės rajone, Užlieknio kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė 2 kambariai, juose buvę baldai bei namų apyvokos daiktai. Aprūko namo sienos ir lubos, vandeniu buvo sulietas viduje buvęs turtas. Įvykis tiriamas.

Sekmadienį apie 22.55 val. Kelmės rajone, Kletiškės kaime, kaip spėjama, buvo padegtas automobilis ,,VW Polo“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, o įvykio aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius