Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per tris savaitgalio dienas Lietuvoje kilo 115 gaisrų. Viename iš jų buvo traumuotas žmogus. Ugniagesiai dar atliko 67 kitus gelbėjimo darbus ir išgelbėjo vieną pilietį.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Tragiškas gaisras kilo sekmadienį popiet Vilniuje, Krakiškių sodų 5-ojoje gatvėje, kur užsidegė A. M. sodyba. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, sodyboje degė du namai ir lauko pavėsinė. Gaisro metu sudegė pavėsinė, nudegė gyvenamojo namo ir sodo namelio stogai, pradegė perdengimai, išdegė vidus. Per gaisrą kūną apdegė 47 metų vyras, kuris buvo išvežtas į ligoninę. Ugniagesiams nuo liepsnų pavyko apsaugoti dar 3 šalia stovinčius gyvenamuosius namus. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Savaitgalį ugnis nusiaubė dar ne vieną gyvenamąjį namą. Šeštadienio popietę Jonavoje, Darbininkų gatvėje, užsiliepsnojo I. P. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atskubėjus į įvykio vietą, pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisro metu sudegė pastato stogas, pradegė perdanga, išdegė vidus ir namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis – neatsargus namo gyventojų rūkymas.

Šeštadienio pavakarę Kauno rajono Mitkūnų kaime užsidegė B. J. vieno aukšto gyvenamasis namas su mansarda. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė virtuvė, sudegė prie namo pristatyta malkinė. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekmadienio naktį Klaipėdos rajono Žiaukų kaime esančioje sodų bendrijoje ,,Šernai” užsiliepsnojo lengvasis automobilis Audi 100. Nuo jo liepsnos persimetė į šalia stovinčio namo pastogę. Ugnis sunaikino automobilį, apdegė ir keli kvadratiniai metrai stogo dangos, tačiau čia ugnis buvo sustabdyta ir užgesinta. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Sekmadienį vidurdienį Radviliškyje, Maironio gatvėje, dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė O. G. gyvenamasis namas. Atskubėję ugniagesiai su kvėpavimo apsaugos aparatais įėjo į uždūmintą pastato vidų ir užgesino beįsiplieskiančią ugnį. Gaisro metu išdegė keli kvadratai dailylenčių ir elektros instaliacija.

Sekmadienį vakare Naujoje Akmenėje, Ramučių gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Butas šiuo metu negyvenamas, o šeimininkai išvykę. Gaisro metu sudegė kambaryje buvę namų apyvokos daiktai, aprūko kambario sienos ir lubos. Įvykis tiriamas.

Sekmadienį pavakary Kaune, Pamario gatvėje, gaisras kilo ,,Palemono keramikos” gamykloje, kur užsidegė pjuvenų padavimo mechanizmas. Per gaisrą apdegė virš kuro padavimo mechanizmo esanti medinė pastogė, išdegė apdirbimo cecho langai. Gaisro priežastys aiškinamos.

Šeštadienio pavakarę Biržų rajono Pasvaliečių kaime į priešgaisrinį vandens rezervuarą įkrito 12-metė mergaitė. Ją dar iki ugniagesių atvykimo ištraukė vietos gyventojai. Gelbėtojai bandė gaivinti mergaitę, tačiau atvykę medikai konstatavo jos mirtį.

Taip pat šeštadienio pavakarę Šilutės rajono Minijos kaime apie 50 metrų aukštyje susidūrė du parasparniai ir nukrito ant žemės. Įvykio metu žuvo 31 metų pilotas, antrasis 49 metų pilotas su įvairiais kūno sužalojimais paguldytas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius