Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusį savaitgalį Lietuvoje buvo užgesinta 80 gaisrų ir atlikta 46 gelbėjimo darbai. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus. Ugniagesiai išgelbėjo 4 piliečius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Luko Balandžio/15min.lt nuotr.

Sekmadienį Vilniuje, Baltupio gatvėje gaisras kilo daugiabučio namo bute. Ugniagesiai su keltuvu pasikėlė į 7-ą aukštą ir per balkoną pateko į uždūmintą butą. Iš buto buvo išneštas dūmais apsinuodijęs 69 metų buto šeimininkas ir išvežtas į ligoninę. Gaisrą sukėlė ant viryklės pridegę maisto produktai.

Kituose gaisruose ugnis niokojo gyventojų namus ir kitą turtą. Penktadienio vakarą Šalčininkų rajono Juškių kaime užsiliepsnojo keliems asmenims priklausantis gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas. Per gaisrą` nudegė namo stogas, pradegė perdengimas, išdegė vidus, sudegė priestatas, apdegė ūkinis pastatas.

Šeštadienio vakarą Kauno rajono Gervėnupio kaime sodų bendrijoje ,,Gervėna“ užsidegė irgi gyvenamasis namas. Čia dėl netvarkingo kamino pradėjo rūkti stogo konstrukcijos. Gaisro metu apdegė minėtos stogo konstrukcijos ir dailylentės, vandeniu aplieta virtuvė.

Sekmadienio naktį Šilutės rajono Vileikių kaime užsiliepsnojo nežinomo savininko gyvenamasis namas. Per gaisrą apdegė virtuvės lubos, sudegė sofa, aprūko gretimas kambarys, nuardyta dalis stogo dangos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekmadienį Šiaulių rajono Meškuičių gyvenvietėje užsidegė taip pat gyvenamasis namas. Gaisro židinys buvo name įrengtoje pirtyje. Gaisro metu apdegė ir buvo nuardyta dalis medinės apdailos, aprūko pirties patalpos ir palėpė.

Dar vienas gyvenamasis namas degė sekmadienį vakare Kretingos rajono Kumponų kaime, sodų bendrijoje ,,Rasa“. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos prie kamino, vandeniu sulietos gyvenamosios patalpos.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Lazdijų rajono Šventežerio miestelyje užsiliepsnojo vietos vidurinės mokyklos pastato plastikinės durys. Ugnį užgesino iškviesti ugniagesiai.

Taip pat naktį iš sekmadienio į pirmadienį Vilniuje, Birutės gatvėje užsidegė nežinomo savininko apleistas dviejų aukštų pastatas.  Per gaisrą nudegė ir buvo išardytos medinės stogo konstrukcijos, apdegė antro aukšto patalpos. Abu įvykiai tiriami.

Šeštadienį Palangos gelbėtojai Vilimiškės kelyje nukėlė nuo dviejų aukšto namo stogo 33 metų vyrą be sąmonės ir perdavė jį iškviestiems medikams.

Savaitgalį gelbėtojai iš vandens telkinių ištraukė 3 nuskendusius žmones ir vieną pilietį išgelbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius