Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusį savaitgalį šalies ugniagesiai užgesino 82 gaisrus ir likvidavo 41 kitą incidentą. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis gaisras sekmadienį vakare kilo Šiaulių rajono Ringuvėnų kaime, kur užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatą jau siaubė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė statinio stogas, išdegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Pastato savininkas su pirmojo ir antrojo laipsnio veido bei rankų nudegimais greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo išvežtas į Šiaulių ligoninę. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kituose gaisruose ugnis niokojo tik gyventojų pastatus ir kitą jų turtą. Štai penktadienio naktį Radviliškio rajono Veliakiemių kaime, kaip įtariama, buvo padegtas gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, pradegė perdengimas, išdegė vidus ir ten buvę namų apyvokos daiktai.

Dar vienas gyvenamasis namas penktadienio vakarą buvo padegtas Kauno rajono Ringaudų kaime. Per gaisrą apdegė palangė, lango rėmas ir užuolaida. Ugnis buvo užgesinta milteliniu gesintuvu.

Šeštadienio naktį liepsnojo dar 2 gyvenamieji namai. Kretingoje, Akmenės gatvėje, gaisras kilo gyvenamojo namo rūsyje. Per gaisrą išdegė ten sukrautos malkos, apsilydė elektros laidai, aprūko patalpos.

Kalvarijoje, Gardino gatvėje, gaisras kilo mediniame vieno aukšto name. Gaisro metu išdegė virtuvė ir vienas kambarys, apdegė juose buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Sekmadienio naktį Kelmės rajono Plusčių kaime užsiliepsnojo vasaros virtuvė. Ugnis nudegino pastato stogą, pradegė perdanga, išdegė vidus ir ten buvę namų apyvokos reikmenys. Šis gaisras kilo dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Sekmadienio popietę Panevėžio rajono Sidziūnų kaime gaisras kilo kaimo turizmo sodyboje. Čia užsidegė pastatas, kuriame buvo įrengta pobūvių salė. Gaisro metu išdegė mansardoje įrengtos patalpos, nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Penktadienio pavakarį Panevėžyje, Katedros gatvėje, gaisras kilo vaikų darželyje lopšelyje ,,Gintarėlis“. Gaisro metu rūsyje apdegė medinės pertvaros, aprūko patalpa. Iš pastato buvo išvesta 12 žmonių. Nukentėjusių nėra. Įvykis tiriamas.

Šeštadienio vakarą Šiauliuose, Marijampolės gatvėje, užsiliepsnojo nenaudojami prekybos kioskai. Gaisro metu visiškai sudegė vienas kioskas, apdegė ir dar du šalia stovintys kioskai. Įvykis irgi tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius