-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose ugniagesiai išgelbėjo du žmones

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad šį savaitgalį Lietuvoje buvo kilę 59 gaisrai. Žmonių aukų išvengta, o ugnis tik siaubė gyventojų namus ir kitą turtą. Ugniagesiai dar atliko 65 kitus gelbėjimo darbus ir išgelbėjo 2 piliečius.
Gaisras A.Kojelavičiaus gatvėje.
Ugniagesiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lapkričio  8-ąją Kaune, Savanorių prospekte, dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė medinė perdanga, apdegė ir buvo nuardyta dalis stogo konstrukcijų.

Klaipėdoje, Minijos gatvėje, penktadienio vakarą gaisras kilo daugiabučio namo bute. Per gaisrą kambaryje sudegė spinta, apdegė televizorius, kompiuteris ir spintelė, aprūko viso buto lubos ir sienos. Iš degančio buto buvo išgelbėti 2 katinai.

Šeštadienio naktį Vilniuje, Kirtimų gatvėje, užsiliepsnojo 2 vilkikai ,,Scania“ ir ,,Volvo“. Gaisro metu išdegė abiejų vilkikų kabinos. Puspriekabės buvo atkabintos ir nuo ugnies nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Šeštadienį ugnis nuniokojo dar tris lengvuosius automobilius.

Šeštadienio popietę Rietavo savivaldybės Norgalvių kaime užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis vieno aukšto pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė namo stogas, pradegė perdengimas, išdegė vidus ir ten buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Dar vienas gyvenamasis namas šeštadienio vakarą degė Šalčininkų rajono Butrimonių kaime. Ir čia ugnis nudegino pastato stogą, dar  išdegė pusę namo, o kita dalis aprūko. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Sekmadienio naktį Rokiškio rajono Pašilių kaime užsiliepsnojo šiuo metu negyvenamas namas. Gaisro metu medinis pastatas sudegė. Įvykis tiriamas.

Dar vienas šiuo metu negyvenamas ir apleistas pastatas sekmadienio popietę liepsnojo Šiaulių rajono Aleksandrijos kaime. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos ir medinių stogo konstrukcijų. Gaisro aplinkybės irgi aiškinamos.

Sekmadienį vakare Kaune, Savanorių prospekte, užsidegė butas daugiabučiame name. Gaisro metu išdegė kambarys ir jame buvę namų apyvokos daiktai.

Pasvalio rajono Vildūnų kaime sekmadienį vakare, kaip įtariama, buvo padegtas sudėtinis ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė bendras pastato stogas, sudegė medinės daržinės sienos. Įvykis tiriamas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius