Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad šį savaitgalį Lietuvoje kilo 95 gaisrai, kuriuose du žmonės žuvo ir du buvo traumuoti. Ugniagesiai dar atliko 35 kitus gelbėjimo darbus ir išgelbėjo juose du gyventojus.
Šeštadienio vakarą apie 22.52 val., Naujojoje Vilnioje prie prekybos centro „Norfa“, įsikūrusio Šiaurės g. 37, užsiliepsnojo automobilis.
Gaisro vietoje / 15min skaitytojo Juliaus Abaravičiaus nuotr.
Temos: 1 Statistika

Vasario 20-ąją po pietų Mažeikiuose, Žemaitijos gatvėje, dėl neatsargaus rūkymo gaisras kilo A. G. bute. Per gaisrą sudegė lova, aprūko buto sienos. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs 47 metų vyras.

Tą dieną dviejuose kituose gaisruose nukentėjo dar du piliečiai. Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelyje dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų gaisras kilo O.M. name. Gaisro židinys buvo katilinėje, kur užsidegė čia sukrautos malkos,  akmens anglys ir įvairūs namų apyvokos daiktai. Tačiau ugnis smarkiau neįsiplieskė ir buvo greitai užgesinta. Iškviesti medikai suteikė pagalbą 80-mečiui vyrui, kuris apsinuodijo dūmais.

Vilniaus rajono Verkšnionių kaime penktadienio vakarą užsidegė H.J. gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė namo stogas ir perdengimas, išdegė vidus. Gesindamas gaisrą rankas ir veidą apdegė 55 metų vyras, kuriam atvykę medikai pagalbą suteikė vietoje.

Šeštadienį Pasvalio rajono Punkrelių kaime užsiliepsnojo sublokuota iš kelių pastatų gyvulių ferma, kurioje buvo įrengtos ir gyvenamosios patalpos. Apgesinus degančia fermos dalį, buvo surasti apanglėję žuvusios 88 metų moters palaikai. Gaisro metu dar sudegė vienos pastato dalies stogo danga ir perdengimas. Įvykis tiriamas.

Taip pat šeštadienio rytą  Utenoje, Kauno gatvėje, dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė B.Limbienės individualios įmonės „Lineda“ kavinė. Gaisro metu išdegė baro perdanga, buvo apgadinta salės įranga.

Jurbarko rajono Veliuonos miestelyje šeštadienio vidudienį gaisras kilo Antano ir Jono Juškų vidurinės mokyklos sandėlyje. Per gaisrą sudegė sandėlyje buvęs autobusas Mercedes Benz, kuris priklauso Jurbarko autobusų parkui, taip pat dar dvi žoliapjovės, seni šaldytuvai, kiemsargio įrankiai. Iš degančio sandėlio buvo ištrauktas kitas automobilis Volkswagen Sharan, taip pat nuo ugnies apgintas priblokuotas mokyklos pastatas. Gaisro priežastys tikslinamos.

Ugnis tą dieną  nuniokojo ir kelis gyvenamuosius namus. Kretingos rajone Kiauleikių kaime dėl netvarkingos krosnies sekmadienį užsidegė G.B. gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė stogas ir perdengimas, apdegė sienos ir lubos.

Vilniaus rajono Juodšilių sekmadienio naktį užsiliepsnojo I.K. gyvenamasis namas. Čia ugnis taip pat nudegino pastato stogą, apdegė kambarių sienos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius