-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žuvo du žmonės, ugniagesiai iš viso užgesino 100 gaisrų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusį savaitgalį šalies ugniagesiai užgesino 100 gaisrų ir atliko 46 gelbėjimo darbus. Liepsnose žuvo du žmonės, dar keturi buvo traumuoti.
Įvykio vietoje Vilniuje, Didlaukio g.
Įvykio vietoje Vilniuje, Didlaukio g. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šeštadienį apie 16 val. buvo gautas pranešimas, kad Varėnos rajone, Pamerkių kaime, dega individualus gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams jis jau degė atvira liepsna, stogas buvo sukritęs. Iš degančio namo ugniagesiai išnešė 1965 metais gimusio vyro kūną. Iki atvykstant ugniagesiams, bandydamas apsaugoti šalia esantį pastatą nukentėjo 1974 metais gimęs vyras, kuris buvo perduotas medikams.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Sekmadienį Anykščiuose, Vytauto gatvėje, individualiame gyvenamajame name degė medinės grindys ir lova. Kambaryje buvo rastas apdegęs vyriškos lyties kūnas.

Penktadienį apie 11 val. Utenoje, Sėlių gatvėje, bute, smilko lovos čiužinys ir patalynė. Iš buto buvo išvesti du vyrai, kurie medikų pagalbos atsisakė.

Vakare Molėtų rajone, Girsteikiškių kaime, Ežero gatvėje, atvira liepsna degė mūrinis gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė namo stogas ir du kambariai. Medikų pagalbos prireikė gaisre šoką patyrusiai 19-metei merginai.

Sekmadienį kiek po vidurnakčio Plungės rajone, Šateikių kaime, Reketės gatvėje, degė gyvenamojo namo vidus. Iš liepsnų ugniagesiai išnešė dūmais apsinuodijusią ir sąmonę praradusią moterį, kuri buvo išvežta į Plungės miesto ligoninę.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Vilniuje, Baltupio gatvėje, atvira liepsna degė butas. Jame išdegė virtuvė ir koridorius, aprūko sienos. Apdegė šalia esančių butų durys, iš vieno jų buvo išvesta ir medikams perduota moteris.

Savaitgalį šalies vandens telkiniuose nuskendo trys žmonės.

Penktadienį  Pagėgių savivaldybėje, Opstainio kaime, Jūros upėje, buvo rastas 2006 metais gimusio vaiko kūnas.

Šeštadienį buvo gautas pranešimas, kad Lazdijų rajone, Viktarino kaime, Seiros upėje, prie užtvankos skęsta žmogus. Atvykus 5 metrai nuo kranto buvo rastas 1974 metais gimusio vyro kūnas.

Sekmadienį Mažeikių rajone, Sedos miestelyje, Sedos ežere, rastas nuskendusio 1965 metais gimusio vyro kūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius