-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalio gaisruose žuvo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias tris savaitgalio paras šalyje kilo 201 gaisras. Jų metu keturi žmonės žuvo, o septyni gyventojai buvo traumuoti.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Jurbarke, Muitinės gatvėje, užsiliepsnojo malkinė, garažas ir svirnas. Atskubėjus ugniagesiams, visi 3 pastatai jau skendėjo liepsnose, tad jų išgelbėti jau nepavyko. Svirne sprogus dujų balionui, skeveldra mirtinai sužalojo 16-metę mergaitę. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Sekmadienio naktį gaisras kilo Širvintų rajone, Rusių Rago kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu pastatas sudegė, o liepsnose žuvo 27-erių metų namo šeimininkas ir jo 62-ejų metų tėvas. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Tą pačią naktį apie 1.20 val. Plungės rajone, Milašaičių kaime, užsidegė medinė pirtis. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Lokalizavus gaisrą, viduje buvo rastas apdegęs, kol kas nenustatytos tapatybės, žmogaus kūnas. Iki ugniagesių atvykimo per gaisrą nukentėjo dar trys pirtyje buvę vyrai, kurie buvo nuvežti į ligoninę.

Penktadienį apie 16.50 val. Kaune, Raudondvario plente, užsidegė automobilis Mercedes Benz. Per gaisrą mašina stipriai apdegė, o gesindamas gaisrą rankas ir kaklą apdegė 33-ejų metų vyras, kurį medikai išvežė į ligoninę.

Tą pačią dieną Ukmergėje, Artilerijos gatvėje, užsiliepsnojo garažas ir jame stovėjęs savadarbis automobilis. Gaisro metu apdegė automobilis ir garažas, o jo 53-ejų metų savininkas, apdegęs rankas ir veidą, buvo nuvežtas į ligoninę. Ir šio gaisro aplinkybės tiriamos.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį gaisras kilo Klaipėdoje, Taikos prospekto gyvenamojo namo bute. Atskubėję ugniagesiai, iškėlė viduje buvusią 84-erių metų senolę, kuri su nudegimais ir apsinuodijusi dūmais buvo paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių. Per gaisrą bute apdegė spinta, apsilydė televizorius, aprūko patalpos.

Šeštadienį apie 2.20 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Skaidiškių kaime, daugiabučio namo buto virtuvėje. Gaisro metu apdegė elektros laidai, spintelė, aprūko virtuvė, o buto savininkė nestipriai apsinuodijo dūmais. Ir šio gaisro aplinkybės dar tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius