Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusį savaitgalį Lietuvoje kilo 182 gaisrai, nusinešę vieno žmogaus gyvybę ir 5 gyventojus traumavę. Ugniagesiai dar atliko 30 kitų gelbėjimo darbų ir išgelbėjo 9 piliečius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienio naktį Vilniuje, Sietyno gatvėje, užsidegė automobilis VW Caravvelle. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, o automobilyje buvo rastas be sąmonės nenustatytos tapatybės apie 30 metų vyriškis, kuris buvo perduotas iškviestiems greitosios medicinos pagalbos darbuotojams.

Ankstų šeštadienio rytą Visagine, Festivalio  gatvėje, daugiabučiame name užsidegė butas. Per gaisrą išdegė kambarys, aprūko koridorius, gretimas butas ir bendro naudojimo virtuvė. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs 44 metų vyro kūnas. Dar vieną bute surastą vyrą išgelbėjo ugniagesiai, o kambaryje buvusi moteris iš uždūminto buto išėjo pati. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

Vėlų šeštadienio vakarą Kaune, Nemuno gatvėje, užsiliepsnojo apleistas medinis vieno aukšto pastatas. Per gaisrą išdegė pastato vidus, sudegė viduje sukrautos šiukšlės. Gaisro metu koją ir ranką apdegė 48 metų benamis, kurį iškviesti medikai išvežė į ligoninę.

Sekmadienio rytą Mažeikiuose, naftos perdirbimo įmonėje ,,Orlen Lietuva” kilo gaisras, kurio metu apdegė 3 remonto darbus vykdę gamyklos darbininkai, Lenkijos piliečiai. Nukentėjusieji buvo išvežti į ligoninę. Šeštadienį planiniam remontui įmonės darbas buvo sustabdytas, o vakar viename šilumokaityje per flanšinį sujungimą įvyko angliavandenilių dujų nutekėjimas ir kilo gaisras. Gaisras per keletą valandų buvo užgesintas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Penktadienio pavakarį Elektrėnų savivaldybės Pastrėvio kaime užsidegė A.P. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė bitumu dengtas pastato stogas, mansarda, medinis perdengimas, išdegė namo vidus ir jame buvęs turtas. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovintis pastatas, o namo savininkei prireikė medikų pagalbos. Gaisro priežastys tiriamos.

Taip pat penktadienio vakarą Trakuose, Vilniaus gatvėje, gaisras kilo UAB ,,3GK” gamybiniame pastate. Per gaisrą sukirpimo ceche apdegė audinių ruošiniai ir atraižos, aprūko patalpa ir įrengimai. Įvykis tiriamas.

Sekmadienio rytą Varėnos rajono Senosios Varėnos kaime gaisras kilo UAB ,,Beržupis” medžio apdirbimo įmonėje. Per gaisrą išdegė medienos apdirbimo įmonės cechas ir jame buvę įrenginiai, taip pat išdegė ir aprūko kitos patalpos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Vakar vakare Vilniuje, Verkių gatvėje, užsidegė mūrinis garažas. Per gaisrą sudegė viduje prie savadarbės krosnelės sukrautos malkos, o iš uždūminto pastato buvo išvesti 2 vyrai.

Taip pat vakar vakare Šalčininkų rajono Žvėryno kaime gaisras kilo negyvenamoje sodyboje. Gaisrą sukėlė padegta sausa žolė. Per gaisrą išdegė pieva, nudegė negyvenamo namo stogas, sudegė ūkinis pastatas. Tai pirmasis šiemet nuo deginamos žolės sukeltas didesnis gaisras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius