Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias tris savaitgalio paras šalyje kilo 136 gaisrai. Jų metu vienas žmogus žuvo, o trys gyventojai buvo traumuoti.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / 15min.lt skaitytojo Eimanto G. nuotr.
Temos: 1 Statistika

Penktadienį apie 22 val. šalia Vilniaus, Pavilnio sodų 5-ojoje gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisro metu sudegė namo stogas, išdegė vidus, o gaisravietėje rastas 60-mečio vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Šeštadienio naktį apie 1 val. gaisras kilo Kaune, Partizanų gatvės daugiabučio namo 5-ame aukšte esančiame bute. Kopėčiomis patekę į vidų, ugniagesiai uždūmintame kambaryje rado jau beprarandantį sąmonę 54-erių metų buto savininką, kurį perdavė medikų globai. Per gaisrą išdegė virtuvė, nuo karščio išdužo jos langas, apdegė koridorius, aprūko visos patalpos. Gaisras įsipliekė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Šeštadienio rytą apie 8 val. Panevėžyje, Pelkių gatvėje, užsidegė garažas. Jame sprogo paliktas krautis automobilinis akumuliatorius. Gesindamas gaisrą, garažo nuomininkas susipjaustė pirštus, kuriuos medikams ligoninėje teko susiūti. Gaisro metu apdegė 4 padangos, aprūko garažo sienos.

Sekmadienį apie 12.30 val. Klaipėdos rajone, Gargžduose, Melioratorių gatvės daugiabučio namo buto virtuvėje, ant dujinės viryklės prisvilo maisto produktai. Atskubėję ugniagesiai, spėjo išvesti apsinuodijusį dūmais 24-erių metų buto šeimininką, kuris buvo nuvežtas į ligoninę.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 46 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu išgelbėjo tris žmones bei ištraukė tris skenduolius.

Penktadienį Vilniuje, prie Geležinio Vilko tilto, iš Neries upės, ugniagesiai ištraukė apie 40-ies metų amžiaus vyro kūną ir perdavė jį policijos pareigūnams. Sekmadienį Klaipėdos rajone, Aukštakiemių kaime, iš Eketės ežero, ištrauktas nuskendęs 37-erių metų vyras, o dar vieno 61-erių metų vyro kūnas tą pačią dieną ištrauktas Šiaulių rajone, iš Pakumulšių kaime esančio tvenkinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius