-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio pradžios žiaurumai: sukrėstos smegenys, lūžę kaulai, kirvio žaizdos, bandymai smaugti

Policijos pareigūnai praneša apie atvejus, kai penktadienį ir šeštadienio naktį buvo sužaloti žmonės. Keli piliečiai į pareigūnus suskubo kreiptis ir dėl senesnių nutikimų.
Muštynės
Muštynės / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Praėjusią šeštadienio naktį, maždaug 00.25 val., Šiaulių rajone, Kuršėnuose, L.Giros g., sugyventinė peiliu sužalojo R.R. (gimusį 1967 m.), kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Neblaivi (2,20 promilės alkoholio) R.S. (gimusi 1971 m.) uždaryta į areštinę.

Sveikatos sutrikdymo aplinkybės tiriamos, šeštadienį informuoja Policijos departamentas.

Penktadienį į Vilniaus ligoninę pristatytas ir dėl galvos smegenų sukrėtimo, kaktikaulio lūžio, žandikaulio lūžio, daugybinių sumušimų ir nubrozdinimų paguldytas J.A. (gimęs 1996 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 4 val. Vilniuje, Palydovo g., jį sumušė keturi iš matymo pažįstami jaunuoliai.

Tą pačią dieną 16 val. 20 min. Šiauliuose, Elnio g., neblaivus (2,26 promilės) A. S. (gimęs 1983 m.), kirviu sužalojo M.L. (gimusį 1976 m.), kuris dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Marijampolės apskrities VPK šeštadienį praneša, kad vakar apie 16 val. į Šakių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi pilietis A.A. (gim. 1937 m.), gyvenantis Šėtijų kaime (Lekėčių sen., Šakių r.).

Pensininkui diagnozuotas veido sumušimas, dešinio peties sumušimas ir dešinės pusės 2-ojo šonkaulio lūžis. Nukentėjusysis išleistas gydytis namuose. Pensininkas nurodė, kad jį sumušė nepažįstami asmenys, viskas vyko G.D. (gim. 1964 m.), gyvenančio Šėtijų kaime, gyvenamajame name šių metų spalio 9 dieną.

Dar spalio 4 dieną apie 23 val. marijampolietę K.P. (gim. 1981 m.), gyvenančią Tilžės g., Gluosnių gatvėje prie 4-ojo namo sumušė vyras D.P.

Sutuoktinis sudavė keletą smūgių į galvos sritį ir į kitas kūno vietas, smaugė.

Vilkaviškio rajono policijos komisariate gautas pilietės L.K. (gim. 1968 m., gyv. Teiberių kaime, Klausučių sen.) pareiškimas, kad dar spalio 8-osios naktį Teiberių kaime pilietis T.B. (gim. 1993 m.) sužalojo jos sūnų M.K. (gim. 1991 m.), kuris nuo spalio 11 dienos gydomas Kauno klinikose.

Alytaus apskrities VPK atstovai savo ruožtu šeštadienį informuoja, kad užvakar į pareigūnus kreipėsi pilietis E.S. (gim. 1973 m., gyv. Alytuje, Kernavės g.) ir pranešė, kad tą naktį apie 00.30 val. Alytuje, ties S.Dariaus ir S.Girėno gatvės 2-uoju namu, jį sumušė du nepažįstami asmenys, suduodami smūgius rankomis į veido bei galvos sritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius