Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio reidai Kaune: įkliuvo lengvai apsvaigę vairuotojai

Tiek meilės dienos vakare, tiek ir po jo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai vykdė priemones Kauno mieste ir rajone, kurių metu tikrino, ar vairuotojai yra sąmoningi, nevairuoja vartoję alkoholio ir laikosi Kelių eismo taisyklių.
Savaitgalio reidas Kauno mieste
Savaitgalio reidas Kauno mieste / Kauno apskrities VPK nuotr.

Penktadienio vakare Kauno mieste beveik 500-ams vairuotojų buvo patikrintas blaivumas. Nustatyti 4 vairuotojai, kurie sėdo vairuoti transporto priemones vartoję alkoholio. Visiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0.42 prom., 0.46 prom., 0.52 prom. ir 0.55 prom. Dar keturi vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos.

Kitos dienos ryte Kaune ir Kauno rajone pareigūnai patikrino beveik 700 transporto priemonių bei jų vairuotojų. Nustatyti 3 vairuotojai, kurie sėdo vairuoti transporto priemones vartoję alkoholio. Visiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,46 prom., 0,77 prom. ir 0,83 prom. Pareigūnai taip pat nustatė kitus pažeidimus – 1 vairuotojas vairavo transporto priemonę, kuri neįregistruota nustatyta tvarka.

Sekmadienį pareigūnai toliau vykdo įvairias priemones visoje Kauno apskrityje.

"Primename, jog tokios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau, o vairuotojus raginame kelyje laikytis Kelių eismo taisyklių vardan savo ir kitų eismo dalyvių saugumo", – ragina Kauno apskrities Vyrausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius