Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio žiaurumai šalyje tęsiasi

Sekmadienį policija praneša apie naujus išpuolius Lietuvoje: keturi žmonės subadyti, dar vienam sprogmeniu sužalota akis.
Greitoji pagalba, policija
Greitoji pagalba, policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, vakar apie 16 val. sostinės Apkasų gatvėje du jaunuoliai peiliu sužalojo G. M. (gim. 1986 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamieji S. M. (gim. 1988 m.), R. S. (gim. 1983 m.) ir įtariamoji M. P (gim. 1984 m.) uždaryti į areštinę.Dėl sužalotos akies į ligoninę patekęs vilnietis skundėsi, kad nepažįstami jaunuoliai jam prie veido kažką susprogdino.

Sekmadienį po vidurnakčio į Šiaulių ligoninę pristatytas ir dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas R.O. (gim. 1974 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1.40 val. Šiauliuose, parkelyje „Beržynėlis“, jį peiliu sužalojo nepažįstamas. Aplinkybes tiria vietos pareigūnai.

Sekmadienį į Vilkaviškio ligoninę iš baro J.Basanavičiaus alėjoje pristatyti R. Š. (gim. 1983 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje paguldytas gydymui, ir T. P. (gim. 1980 m.), kuris dėl pjautinės žaizdos nugaroje išvežtas ir paguldytas į Marijampolės ligoninę. Jaunesniojo nukentėjusiojo R. Š., gyvenančio Uosupio gatvėje Marijampolėje, pareigūnams apklausti nebuvo galimybės, kadangi jis buvo be sąmonės, medikai jį skubiai operavo. Vaikinui nustatytos durtinės žaizdos krūtinės, širdies srityje, jam buvo perdurti plaučiai, būklė įvertinta kaip sunki.

Tuo tarpu marijampolietis Mokolų gatvės gyventojas T.P. buvo neblaivus, agresyviai nusiteikęs,  kategoriškai atsisakė duoti parodymus dėl įvykio. Aplinkybės nustatinėjamos.

Šeštadienio vakarą į Vilniaus ligoninę pristatytas ir dėl akies sužalojimo bei svetimkūnio joje paguldytas S. Š. (gim. 1985 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 22 val. Vilniuje, Fabijoniškių gatvėje, nepažįstami jaunuoliai jam prie veido kažką susprogdino. Aplinkybės tikslinamos.

Yra registruotas ir Panevėžio apskrities VPK tyrėjos J.B. tarnybinis pranešimas, kad šeštadienį 21.38 val. į miesto ligoninę greitosios medikai iš parduotuvės Nepriklausomybės gatvėje pristatė S.P. (gim. 1962 m.), kurį Klaipėdos gatvėje sumušė nepažįstami keturi jaunuoliai. Nukentėjusiajam nustatytas kaukolės lūžimas, galvos ir veido sumušimas, girtumas (1,86 promilės alkoholio). Nelaimėlis gydomas neurochirurginiame skyriuje.

15min.lt šeštadienį jau pasakojo apie kitus žiaurius išpuolius artėjant savaitgaliui, apie naujus nusikaltimus šiandien praneša ir Kauno policija (ž. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius