-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis gelbėtojų akimis: apsilydžiusi dušo kabina, nuokalnėn slydęs autobusas

Per praėjusias tris paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 85 gaisrų ir atliko 57 gelbėjimo darbus. Žūčių gaisruose išvengta, pažymima Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pirmadienį paviešintoje praėjusių trijų parų (sausio 4-6 d.) apžvalgoje.
Gaisro vietoje
Panevėžys, ugniagesiai / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį paryčiais Zarasų rajone, Magutiškių viensėdijoje, UAB „Akadas“ teritorijoje, metalinės talpyklos viduje smilko pjuvenos. Ugniagesiai perkasė ir išvežė 12 kub. m pjuvenų.

15.21 val. pranešta apie gaisrą Šiauliuose, D.Poškos gatvėje, gyvenamajame name. Iš pastato veržėsi dūmai, gaisras kilo virtuvėje. Jo metu apdegė viryklė, sudegė gartraukis, skilo stiklo paketas, apsilydė dušo kabina, buvo pažeista elektros instaliacija.

22.30 val. Kaišiadorių rajone, Gegužinės kaime, atvira liepsna degė ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė ir ūkinis pastatas, ir prie jo priblokuoto sandėliuko vidus.

Šeštadienį apie 5 val. ryto Anykščių rajone, Debeikiuose, liepsnojo medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams stogas ir perdanga buvo įgriuvę. Gaisro metu sudegė namo vidaus patalpos ir jose buvęs turtas.

6.40 val. gautas pranešimas, kad Radviliškio rajone, Praščiūnų kaime, dega gyvenamasis namas. Iš vieno aukšto medinio, keliems savininkams priklausančio namo veržėsi dūmai, o šalia kietojo kuro krosnies degė pertvara ir perdanga. Gaisro metu pradegė dalis perdangos, vidaus siena, apdegė ir buvo nuardyta 25 kv. m vidaus konstrukcijų.

16.51 val. Panevėžyje, Senamiesčio gatvėje, degė gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė kambarys ir viduje buvę namų apyvokos daiktai, aprūko kitos patalpos.

21.51 val. gautas pranešimas, kad Alytuje, Kalniškės gatvėje, garažų masyve dega garažas. Atvykus ugniagesiams jis buvo apimtas liepsnų. Gaisro metu sudegė garažas, viduje buvusi lengvojo automobilio priekaba, dviratis, namų apyvokos daiktai. Ugniagesiai išsaugojo tris gretimus garažus.

23.33 val. Klaipėdos rajone, Kisinių kaime, atvira liepsna degė ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė jo stogas, apdegė 2 tonos šieno ir 15 kub. m malkų. Iš malkinės ugniagesiai išnešė dujų balioną.

Sekmadienį, 18.41 val., pranešta apie gaisrą gyvenamajame name Prienuose, Kęstučio gatvėje. Atvykus ugniagesiams degė namo priestatas. Gaisro metu išdegė jo vidus, sudegė ten buvę daiktai.

20.37 val. Klaipėdoje, Debreceno gatvėje, pro daugiabučio namo rūsio langus veržėsi dūmai. Užgesinę gaisro židinį, ugniagesiai diskiniu pjūklu nupjovė metalines grotas. Gaisro metu sudegė namų apyvokos daiktai, aprūko sandėliuko sienos ir lubos.

Sausio 7-ąją po vidurnakčio Telšių rajone, Rubežaičių kaime, liepsnojo gyvenamasis namas. Gyventojai iš jo išėjo iki atvykstant ugniagesiams. Gaisro metu sudegė medinio namo stogas, dalis medinės perdangos, dalis pirmojo aukšto ir ten buvę namų apyvokos daiktai.

Penktadienį prieš vidurdienį Elektrėnų savivaldybėje, Kazokiškių kaime, bandydama prilaikyti nuokalnėn slystantį krovininį mikroautobusą, buvo prispausta moteris. Atvykus ugniagesiams, ji gulėjo prispausta po automobilio galine dalimi. Ugniagesiai nukentėjusiąją išlaisvino ir perdavė medikams. Ji išvežta į ligoninę.

12.54 val. Šiaulių rajone, kelyje Kurtuvėnai – Šaukėnai, eismo įvykio metu susidūrė automobiliai „Ford Galaxy“ ir „Ford Transit“. Ugniagesiai iš automobilio „Ford Galaxy“ išlaisvino ir medikams perdavė prispaustą vyrą. Į ligoninę buvo išgabenti ir dar du vyrai.

22.49 val. Šakių rajone, Gerdžių kaime, eismo įvykio metu susidūrė du automobiliai. Automobilyje „Volkswagen Golf“ buvo prispausti 3 žmonės. Juos išlaisvino ir medikams perdavė ugniagesiai. Deja, dviem iš jų medikai konstatavo mirtį.

Šeštadienį apie 19 val. Kaune, Eivenių gatvėje, vyras nuslydo nuo skardžio krašto ir nusirito šlaitu žemyn apie 15 m. Nukentėjusiajam atvykę ugniagesiai uždėjo kaklo įtvarą ir, panaudoję stabilizavimo lentą bei gelbėjimo virvę, vyrą iškėlė ir perdavė medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius