Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saviizoliacijoje turėjęs būti vyras nusprendė girtas pavairuoti Šulgių kaime

Vilniaus rajone pasieniečiai sulaikė girtą automobilio „VW Passat“ vairuotoją. Pusantros promilės įpūtęs Vilniaus rajono gyventojas taip pat gavo baudą už saviizoliacijos pažeidimą, mat neseniai lankėsi Baltarusijoje.
Policinė priemonė Kauno mieste
Asociatyvi iliustracija / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Kenos pasienio užkardos pareigūnai Vilniaus rajono Šulgių kaimo prieigose patikrinti sustabdė automobilį „VW Passat“ baltarusiškais numeriais. Vos pažvelgę į vairuotoją pasieniečiai suprato – 53-ejų Vilniaus rajono gyventojas vairuoja apsvaigęs nuo alkoholio.

Vyras kalbėjo nerišliai, išlaipintas iš automobilio svirduliavo, nuo jo sklido alkoholio tvaikas. Pasieniečiai taip pat išsiaiškino, kad šis vairuotojas neseniai lankėsi Baltarusijoje, todėl turėjo iš jos grįžęs izoliuotis. Šios tvarkos jis nepaisė ir išvykęs iš namų pažeidė 14-os dienų jam paskirtą privalomos saviizoliacijos nurodymą.

VSAT pareigūnai Vilniaus rajono gyventoją sulaikė ir iškvietė policininkus. Šie vairuotojui nustatė 1,49 prom. girtumą. Už saviizoliacijos pažeidimą pasieniečiai vyrui skyrė 250 eurų baudą.

Pažeidėją ir jo mašiną VSAT pareigūnai perdavė policininkams, kurie tiria šį įvykį, praneša VSAT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius