-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeima prašo padėti surasti niekadėjus – Radviliškio rajone sumušė senolį ir paliko mirti

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti žinia su kraupiomis nuotraukomis. Pasirodo, dieną prieš Naujuosius metus Radviliškio rajone esančiame Pakiršinio kaime nežinomi asmenys pateko į senolio namus – jį smarkiai sumušė ir, paėmę keletą šio to vertų daiktų, pasišalino. Iki tol visada puikiai besijautusio vyro būklė – kritinė. Šeima prašo pagalbos surasti niekadėjus.
Nukentėjęs senolis ligoninėje
Nukentėjęs senolis ligoninėje / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Smurtas Senatvė

Anūkės išplatintame pranešime rašoma, kad dieną prieš naujuosius metus Radviliškio rajone, Pakiršinio kaime, įvyko žiaurus išpuolis prieš senyvo amžiaus žmogų. Senolis savo namuose buvo žiauriai sumuštas ir paliktas mirti.

Nusikaltimas įvyko gruodžio 30d., apie 17–18 valandą. Nusikaltėliai į namus bandė patekti išdaužus langą, nepavykus – išlaužė durų spyną. Namuose tuo metu buvusiam senoliui buvo įvykdyta egzekucija: jis buvo spardomas, daužomas. Užpuolikai žmogų be sąmonės paliko kraujo baloje namų prieangyje.

Garbaus amžiaus vyras šeimos narių buvo rastas tik po kelių valandų. Šiuo metu žmogaus būsena yra kritinė – patirti daugybiniai kūno ir svarbiausių gyvybinių organų sužalojimai. Jam nuplėšta pakaušio odos dalis bei kairė ausis, skilusi kaukolė, sutrenktos smegenys, galvoje susiformavęs krešulys, lūžę šonkauliai ir riešas, pradurtas plautis.

Senolio šeima yra pakraupusi nuo tokio išpuolio ir protu nesuvokiamo žmonių elgesio. Žmogus, nesiskundęs rimtais sveikatos sutrikimais, staiga buvo ne tik prikaustytas prie lovos, bet ir kiekvieną minutę turi kovoti dėl savo gyvybės.

„Mūsų seneliui greitai turėtų sukakti 80 metų ligi šiol jis buvo šviesaus proto, be galo linksmas, visada mėgstantis pajuokauti, energingas, veiklus, visiškai sveikas žmogus. Per visą savo gyvenimą gulėjęs tik du kartus ligoninėje, nevartojęs jokių stiprių vaistų. Šiandien jis atrodo neatpažįstamai. Ši situacija yra nesuprantama ir žmogiškai nepaaiškinama.“ – komentavo senolio šeimos nariai.

Asmeninio archyvo nuotr./Nukentėjęs senolis ligoninėje
Asmeninio archyvo nuotr./Nukentėjęs senolis ligoninėje

Šiuo metu yra pradėtas tyrimas, tačiau įtariamieji vis dar nėra suimti. Šeima prašo viso kaimo gyventojų ir visuomenės nelikti abejingiems tokiems nusikaltimams ir apsaugoti kitus nuo šios grupuotės išpuolių.

Iš senolio namų buvo pavogtas „Asus“ kompiuteris (juodos spalvos korpuso, visa klaviatūra, pirktas 2013m. Anglijoje) su krepšiu (dirbtinės odos, juodos spalvos su rankena per petį), telefono įkroviklis ir du prožektoriai, tvirtinami ant galvos (su austa virvute, juodos spalvos).

Šeima prašo pasidalyti bet kokia žinoma informacija apie šį nusikaltimą. Visi, ką nors žinantys ar matę, skambinkite telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius