Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys Aleksandras Zeltinis pajuto stichijos jėgą – parlamentaro visureigis nuskriejo nuo kelio

Europai smogusios ir Lietuvos neaplenkusios stichijos jėgą penktadienį teko pajusti ir Seimo nariui, Socialdemokratų partijos frakcijos nariui Aleksandrui Zeltiniui. Siaučiant stipriam vėjui parlamentaras slidžiame kelyje nesuvaldė savo visureigio ir nuskriejo į griovį.
Parlamentaro Aleksandras Zeltinio automobilis po avarijos
Parlamentaro Aleksandras Zeltinio automobilis po avarijos / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas, pasak paties Seimo nario, įvyko penktadienį apie 18 val. kelyje Panevėžys–Vilnius, netoli Širvintų. Pasak A.Zeltinio, visureigio „Jeep Grand Sherokee“ jis nesuvaldė ir nuo kelio nuvažiavo grįždamas iš Biržuose vykusio renginio „Verslumo idėjos Kalėdoms“.

„Aš jokios avarijos nesukėliau. Slidus kelias, nuo kelio nuvažiavau, absoliučiai jokių sužeidimų neatsitiko nei man, nei žmonai. Aišku, kadangi kelias labai slidus ir nuvažiavus nuo kelio susijaudini, tai spaudimas buvo pakilęs, daugiau nieko – nei sužeidimų, nei sulaužymų ar dar ko nors. Vėjas didelis, kelias slidus. Nevertas dėmesio dalykas“, – 15min.lt šeštadienį sakė A.Zeltinis.

Parlamentaras sakė, kad incidento metu buvo blaivus.

„Absoliučiai, – sakė Seimo narys, paklaustas, ar nebuvo išgėręs. – Iš darbo važiavau. Aš, tarp kitko, nuvažiavau į ligoninę, specialiai daviau kraujo, jeigu būtų ginčai. Bet policininkai net neklausė. Viskas sėkmingai ir gerai. Pasitaiko kiekvienam.“

Aleksandras Zeltinis
Aleksandras Zeltinis

Jis sakė vairavęs savo automobilį. Kokių nuostolius patyrė parlamentaras, kol kas nėra aišku.

„Aš turėsiu mašiną tvarkyti. Aš susitariau ir nuvežė ją į aikštelę. Kur aš ją turiu dėt? Ji truputį aplamdyta, reikės tvarkyti. Negalėčiau sakyti, kad dideli nuostoliai. Tą nuspręs ekspertai. Aš ne specialistas. Aišku, kažkokie nuostoliai yra – langelis išdužo ir taip toliau“, – sakė A.Zeltinis.

Tačiau žvelgiant į sudaužytą Seimo nario automobilį akivaizdu, kad nuostoliai bus tikrai didesni, nei tik išdaužtas langelis. Pagal automobilio apgadinimus peršasi išvada, kad nuskriejęs nuo kelio automobilis vertėsi – sulankstytas jo stogas, prie jo vis dar likę prilipusios žolės kuokštų.

Aleksandras Zeltinis gimė 1951 m. Biržuose. 1973 m. jis baigė Kauno politechnikos institutą, įgijo inžinieriaus elektriko specialybę. 1977–1980 jis Vilniaus universitete neakivaizdžiai studijavo ekonomiką.

A.Zeltinis Seimo narys jis yra nuo 2013 m. kovo, išrinktas Biržų–Kupiškio rinkimų apygardoje, yra, Lietuvos socialdemokratų partijos narys, taip pat priklauso socdemų frakcijai Seime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius