Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Seimo tunelyje griuvęs paspirtukininkas sukėlė masinę avariją

Pirmadienį priešpiet specialiosios tarnybos skubėjo į Geležinio vilko gatvėje esantį Seimo tunelį. Pranešta, kad čia susidūrė keletas automobilių, nukentėjo paspirtukininkas.
Uždaryta dalis tunelio po Seimu Vilniuje
Seimo tunelis (asociatyvi nuotr.) / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 Avarija Vilniuje

Kaip 15min teigė Vilniaus AVPK Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė, apie šį įvykį vienas po kito gauti net keli pranešimai. Pirmiausia pareigūnus pasiekė pranešimas, kad tunelyje, ant važiuojamosios kelio dalies guli galimai partrenktas paspirtukininkas. Reaguoti į šį pranešimą išsiųsti pareigūnai ir medikai.

Dar iki atvykstant specialiosioms tarnyboms prie nukritusio paspirtukininko sustojo pro šalį važiavęs automobilio vairuotojas. Tačiau netrukus į jo automobilį rėžėsi iš paskos važiavusi kita transporto priemonė, į pastarąją – dar viena.

Kiek vėliau policiją pasiekė ir dar vienas pranešimas, kad susidūrė net penkios transporto priemonės, tačiau kol kas ši informacija yra tik pirminė ir, pasak Vilniaus policijos atstovės, bus tikslinama.

Anot Loretos Kairienės, informacija, kad paspirtukininkas buvo partrenktas, nepasitvirtino. Pasak jos, asmuo veikiausiai pats nesuvaldė paspirtuko, trenkėsi į stulpą bei susižeidė.

Kiek daugiau aplinkybių apie šį įvykį paskelbta policijos suvestinėje. Nurodoma, kad gegužės 13 d. apie 11 val. 13 min. Vilniuje, Geležinio Vilko g., susidūrus trims automobiliams – „Mercedes Benz“, kurį vairavo moteris (gimusi 1986 m.), „Škoda“, kurį vairavo vyras (gimęs 1994 m.), „Infiniti“, kurį vairavo moteris (gimusi 1978 m.), ir elektriniam paspirtukui „Xiaomi“, kurį vairavo neblaivus (1,77 prom.) vyras (gimęs 1987 m.), po eismo įvykio į ligoninę pristatyti – automobilio „Mercedes Benz“ vairuotoja, automobilio „Škoda“ keleivė (gimusi 1974 m.) ir paspirtuko vairuotojas. Visi nukentėjusieji, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius