Šeimos nužudymo bylą Šilutėje iš policijos perėmė prokuratūra

Trečiadienį Šilutės rajono apylinkės prokuratūra savo žinion iš Šilutės rajono policijos komisariato perėmė išvakarėse pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl dviejų ar daugiau žmonių nužudymo.
Verslininko namas, kuriame įvyko tragedija
Verslininko namas, kuriame įvyko tragedija / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kaip informuoja Generalinė prokuratūra, sudaryta tyrimo grupė iš prokuratūros pareigūnų bei Šilutės rajono policijos komisariato tyrėjų, grupei vadovauja prokuroras Robertas Kasnauskas.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas šių metų rugpjūčio 18 dieną viename iš Šilutės miesto gyvenamųjų namų aptikus tris negyvus vienos šeimos narius: vyrą, žmoną ir nepilnametę dukrą. Įtariama, kad jie galėjo būti nušauti iš įvykio vietoje rasto pistoleto „Beretta“.

Tiriamos kelios šio įvykio versijos, viena iš galimų – vyras nušovė žmoną ir dukrą, o paskui nusišovė iš legaliai laikomo ginklo.

Remdamasi LR Baudžiamojo proceso kodekso 177 str. dėl ikiteisminio tyrimo duomenų neskelbtinumo, prokuratūra tyrimo eigos nekomentuoja, rašoma prokuratūros pranešime.

15min.lt primena, kad antradienį apie 18 val. viename Ramybės g. name buvo aptikti trijų žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis.

Policija dar antradienį patvirtino, kad name rastas negyvas vietos verslininkas V.B. (gim. 1969 m.),  jo žmona G.B. (gim. 1969 m.) ir nepilnametė duktė E.B. (g. 1992 m.).

V.B. Šilutėje vertėsi automobilių prekyba, jo žmona prekiavo drabužiais. Šeimos kaimynai 15min.lt žurnalistams tvirtino, kad tai buvo malonūs, tačiau uždari žmonės.

Žiniasklaida trečiadienį paskelbė, kad tragedija galėjo įvykti dėl verslininką prispaudusių skolų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius