Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimūno dukros garbės prokuratūra negins

Seimo nario Valerijaus Simuliko dukrai Šiaulių miesto prokuratūra pasiūlė savo garbę ginti savarankiškai. Prokurorai nutraukė tyrimą dėl sekso pažinčių svetainėje paskelbtų apsinuoginusios merginos nuotraukų.

Prieš mėnesį V.Simuliką sukrėtė žinia, kurioje politikas įžvelgė ir galimą politinę provokaciją. Jo apsinuoginusios dukters nuotraukos buvo įdėtos į sekso pažinčių svetainę. Skelbime buvo teigiama, kad nuotraukose atvaizduota mergina susipažintų su vyrais, moterimis ir porelėmis.

Nuotraukas paviešinęs asmuo nustatytas, tačiau prokuratūra nusikaltimo neįžvelgė.

Sukčiai uždarbiauja interneto svetainėse skelbdami apsinuoginusių gražuolių nuotraukas. Už galimybę pamatyti atviresnes grožybes tenka mokėti pinigus. Tarp tokių skelbimų galima susipažinti ir su pasaulinio lygio žvaigždėmis – didžiakrūte Pamela Anderson arba meksikietiškų serialų deive Natalija Oreiro. Juokaujama, kad kai kuriose lietuviškose pažinčių svetainėse yra triskart daugiau anketų nei Lietuvoje – žmonių.

Nemalonumai dėl tų pačių dukros nuotraukų Seimo nario šeimą buvo ištikę 2006-aisiais. Politiką bandė šantažuoti 17-metis, buvęs dukters bendramokslis. Vaikinas reikalavo pinigų už tai, kad neišplatintų apsinuoginusios politiko atžalos nuotraukų.

Nesulaukęs pinigų, šiaulietis nuotraukas išsiuntinėjo televizijoms. Jaunuolis buvo sučiuptas, tačiau didesnės atsakomybės išvengė. Mat merginos nuotraukose specialistai įžvelgė erotiką, o ne pornografiją.

Šiemet V.Simulikas buvo priblokštas dar kartą. Viena iš tų pačių nuotraukų atsidūrė internete. Dar dvi nuotraukos svetainėje buvo paslėptos. Jas pamatyti buvo galima tik papildžius sukčiaus telefono sąskaitą.

Trečiadienį Šiaulių miesto prokuratūros atstovai LŽ pranešė, jog tyrimas dėl politiko dukros kovo 23 dieną buvo nutrauktas. Nuotraukas paviešinęs asmuo nustatytas, tačiau prokuratūra nusikaltimo neįžvelgė. V.Simuliko dukrai pasiūlyta kovoti už savo garbę privataus kaltinimo tvarka. Taip pat nurodoma, jog nukentėjusioji gali apskųsti prokuratūros sprendimą. Trečiadienį sprendimas dar nebuvo apskųstas.

Savo dukros pilnametystę keliskart pabrėžęs politikas tikino į jos reikalus nesikišantis. Nelemta istorija jį žeidžia kaip tėvą, tačiau asmeniškai jis į įvykius nesikišantis: „Ji – suaugęs žmogus. Turi savo advokatą. Aš jai kartais patariu, tačiau tik kaip tėvas.“

V.Simulikas sakė apie prokuratūros sprendimą nieko negirdėjęs ir viską sužinojęs tik iš LŽ žurnalisto. Politikas apkaltino paštą, kad šis ilgai gabena korespondenciją, tačiau po akimirkos pasitaisė, jog prokuratūra jam nieko ir neturi siųsti – suaugusi dukra tvarkosi savarankiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius