Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šeimyniškas“ moterų savaitgalis Telšiuose: nuo grasinimų „nukirsti kirviu“ iki „užmesto stalo“

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai apibendrino karščiausius praėjusio savaitgalio trijų parų įvykius vadinamojoje Žemaitijos sostinėje bei Telšių rajone. Daugiausia užfiksuota buitinio smurto ir grasinimų.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Psichologinė prievarta, grasinimai kirviu, spyriai, smūgiai kumščiais ir net stalu. Tokį košmarišką savaitgalį teko iškentėti kai kurioms „šeimyninį“ gyvenimą gyvenančioms telšiškėms bei Telšių rajono gyventojoms.  

Sekmadienį vietos policijoje gautas A.B., gyvenančios Varnių sen., Telšių r., skundas apie tai, kad sutuoktinis V.B. iškeikė ją necenzūriniais žodžiais bei grasino „nukirsti“ kirviu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 145-ąjį straipsnį dėl grasinimų nužudyti arba sunkiai sutrikdyti sveikatą, pirmadienį praneša Telšių apskrities VPK.

Tą pačią dieną į pareigūnus kreipėsi J.D., gimusi 1975 m., gyv. Parko g., Telšiuose, pranešdama, kad apie 20 val. 30 min., kilusio konflikto metu, jos sugyventinis M.B. jai vieną kartą trenkė kumščiu į kaktą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Girtas buvęs sugyventinis, parvertęs ant lovos, koja spyrė į krūtinės sritį,  paėmęs už plaukų parvertė ant grindų...

Tuo tarpu šeštadienį apie 18 val. 30 min., namuose Kalnėnų kaime (Gadūnavo sen., Telšių r.) neblaivus S.M. (2,44 prom.) vieną kartą kumščiu trenkė savo sugyventinei L.B., gimusiai 1967 m., į nugarą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą patį vakarą 22.05 val. būdamas neblaivus P.R. savo namuose Viešvėnų sen., Telšių r., grasino fiziniu susidorojimu savo mamai V.R.

Buitinio smurto protrūkiai Telšiuose prasidėjo dar penktadienio vakarą.

Apie 21 val. būdamas neblaivus K.S., gim. 1966 m., konflikto metu savo žmonai D.S., gim. 1963 m., gyv. Masčio g., Telšiuose, skausmingai užmetė kambaryje buvusį stalą ant jos. 

Penktadienį apie 22.30 val., V.M., gimusiai 1962 m., grįžus į namus, kurie buvo neužrakinti, Kęstučio g., Telšiuose, girtas buvęs sugyventinis P.E., gim. 1965 m., parvertęs ant lovos, koja vieną kartą trenkė į krūtinės sritį, po to paėmęs jai už plaukų parvertė ant grindų, tuo sukeldamas V.M. fizinį skausmą.

Dėl visų šių stipriosios lyties atstovų išpuolių vyksta ikiteisminiai tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius