-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sekdami naminės gamintojų pėdsakais pareigūnai Jurbarko rajone rado ir kontrabandos

Prieš dvi savaites policija Jurbarko rajone, Žardiškių kaime sulaikė nelegalų alkoholio distiliatą gaminančią moterį. Sekdami naminės degtinės gamintojų pėdsakais pareigūnai atliko kratas jurbarkiečiui priklausančiose patalpose, ten aptiko ne tik galimai nelegalaus alkoholio, bet dar 620 litrų dyzelino ir beveik 3,5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.
Kontrabanda
Kontrabanda / Marijampolės apskr. VPK

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Jurbarko r. PK pareigūnai prieš dvi savaites šalia Žardiškių kaime esančios sodybos sulaikė nelegalų alkoholio distiliatą gaminančią moterį, gimusią 1983 m.

Čia buvo rasta ir paimta apie 70 litrų skysčio turinčio naminės degtinės kvapą, aparatai naminei degtinei gaminti bei 300 litrų raugalo, kuri sunaikinta vietoje.

Marijampolės apskr. VPK Jurbarko r. PK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo, pagal LR BK 201 str. 2 d.

Vykdant šį tyrimą pareigūnai rugsėjo 22-23 dienomis atliko kratas 1978 m. gimusiam jurbarkiečiui priklausančiose patalpose, esančiose Jurbarko ir Šakių rajonuose.

Kratų metu rasta ir paimta 620 litrų dyzelino degalų, apie 36 litrai skysčio turinčio alkoholio kvapą bei 3583 pakeliai įvairių rūšių cigarečių be banderolių, informuoja Marijampolės apskr. VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius