Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 30 /14:23

Sekmadienį gaisruose žuvo trys žmonės, Raseinių rajone greta sodybos, kurioje žuvo du žmonės, aptiktas naminės degtinės fabrikėlis

Sekmadienį Lietuvoje įvykusiose gaisruose žuvo net trys žmonės.
Sudegusi sodyba raseinių rajone
Sudegusi sodyba Raseinių rajone / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, sekmadienį apie 18.55 val. Prienų r., Ingavangio kaime, užgesinus name gaisrą, gaisravietėje rastas apdegęs V.Ž. (gim. 1965 m.) kūnas.

Gaisro priežastis nustatinėjama.

Tą pačią dieną apie 23.20 val. Raseinių r., Rainiškių kaime, užgesinus degantį V.R. (gim. 1961 m.) namą, gaisravietėje rasti du sudegę nenustatytos tapatybės vyriškos lyties kūnai.

Žuvusiųjų tapatybė ir gaisro priežastis nustatinėjama.

Papildyta 14.23 val.: priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pranešimą apie gaisrą Raseinių r., Rainiškių kaime, gelbėtojai sekmadienį gavo apie 22.23 val. Gelbėtojams buvo pranešta, kad dega namas, kuris jau baigia sudegti.

Apie 22.42 val. gelbėtojai atvyko į gaisro vietą. Tuo metu vieno aukšto medinis namas vienkiemyje jau buvo beveik sudegęs.

Perkasinėdami pelenus ugniagesiai apie 23.16 val. rado žuvusio namo savininko (gim. 1961 m.) kūną, o apie 0.38 val. rastas antro vyro (gim. 1962 m.) kūnas.

Apžiūrinėdami įvykio vietą pareigūnai pastebėjo į netoliese esančios upės slėnį vedantį sniege išmintą takelį. Juo paėję, pareigūnai greta upės aptiko naminės degtinės fabrikėlį. Manoma, kad fabrikėliu rūpinosi sodybos šeimininkas ir jam talkinęs gaisre žuvęs gretimo kaimo gyventojas.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius