-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 07 /17:00

Sekmadienį Kaune – mįslinga jaunos moters mirtis

Iš vieno buto Kaune, Vinco Krėvės prospekte, sekmadienį po pietų išvežtas negyvas žmogus. 15min šaltinių teigimu, tai 32 metų moteris. Iš pradžių apskritai viską neigusi, vietos policija tikina, kad šis atvejis nesmurtinis. Tačiau aukos kaimynai įsitikinę, jog jauna kaunietė galėjo būti nužudyta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Specialiųjų tarnybų sujudimas Kaune, už parduotuvės „Maxima“ esančio daugiabučio kieme, prasidėjo sekmadienį nuo vidurdienio.

Kai veiksmas užsitęsė ilgiau nei dvi valandas, o policijos ekipažų tik daugėjo, nieko nežinoję aplinkiniai gyventojai sunerimo.

Fotografavo, apklausė kaimynus

Ši žinia pasiekė 15min redakciją, tačiau Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate žurnalistus patikino, kad V.Krėvės prospekte „nieko nevyksta“.

Tuo tarpu Kauno greitosios pagalbos stoties darbuotojai patvirtino, kad apie 12 val. į V.Krėvės prospektą buvo išsiųstas medikų ekipažas, kuris per porą valandų taip ir negrįžo.

Tyrimas įvykio vietoje truko apie 4 valandas. Paskutiniai išvykę pareigūnai dviese gana sunkiai ir ypatingai atsargiai nešė nemažą juodą maišą, kuriame buvo sukrauti kažkokie įkalčiai.

Tuo metu 14-uoju A numeriu pažymėto daugiabučio ir aplinkinių namų gyventojams veiksmas kieme kėlė vis daugiau nerimo ir susidomėjimo.

Į įvykio vietą atvažiavo daugiau policininkų, vieni jų dirbo bute, kiti rinko kažkokius įrodymus lauke. Dalis tyrėjų priminė kriminalistų ekspertus – nešiojosi paslaptingus lagaminėlius. „Vaikščiojo po kiemą, atidžiai apžiūrinėjo automobilius, darė nuotraukas. Taip pat buvo fotografuojamas namas“, – 15min pasakojo liudininkais tapę kauniečiai.

Be to, pareigūnai buvo užsukę į kelis butus ir gyventojų teiravosi, galbūt jie matė arba girdėjo kažką, kas gali būti reikšminga tyrimui.

Galiausiai, prieš 15 val., į kiemą įvažiavo ir prie laiptinės sustojo morgo autobusiukas.

Žmogžudystė ar klastinga liga?

Greitoji, kuri, atrodytų, išvažiavo, tik pakeitė savo vietą. „Ji niekur neišvažiavo, tik užsuko už kampo ir toliau laukia“, – pranešė redakcijos informatoriai. 

Moters palaikai išnešti iš buto ir įkelti į autobusiuką – morgo tarnybos ekipažas išvyko nedelsdamas. Tuo tarpu keli policijos ekipažai dar liko įvykio vietoje ir pareigūnai uoliai darbavosi toliau, nors nuo pirminio iškvietimo buvo praėjusios daugiau nei trys valandos. 

Tuo metu daugelis mirusios moters kaimynų, remdamiesi nežinia, kokiais šaltiniais, atvirai tarpusavyje kalbėjo, kad ši kaunietė esą buvo nužudyta. Savo ruožtu vienas įvykio vietoje dirbusių policininkų neoficialiai tikino, kad mirtis nebuvo smurtinė. Pirminė versija – 32 metų moteris sirgo cukriniu diabetu ir ši liga ją pakirto.

Kaimynai užfiksavo, kad paskutiniai du tyrėjai iš šio daugiabučio išvyko tik apie 16 val. Pareigūnai dviese gana sunkiai ir ypatingai atsargiai nešė nemažą juodą maišą, kuriame buvo sukrauti kažkokie įkalčiai.

Tikslią jaunos kaunietės mirties priežastį turėtų padėti nustatyti teismo medicinos ekspertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius