Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį sulaikytieji priešinosi pareigūnams draskydami veidus ir spardydamiesi

Sekmadienį tarnybos metu nukentėjo keli pareigūnai. Kupiškio rajono policininkams sulaikytoji spyrė į koją, pilvą ir ranką, Klaipėdos apskrities pareigūnas į ligoninę paguldytas dėl cheminio akių apdegimo, Vilniaus miesto policininkui sulaikytoji apdraskė veidą ir kaklą.
Pasivaikščiojimas po Lukiškių kalėjimą
Grotos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad sekmadienį apie 19.45 val. Kupiškio rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Kupiškio rajone, Noriūnuose, Sodų gatvėje, K.K. (gimusi 1985 m.) namuose, triukšmauja buvęs sugyventinis.

Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus vyriškis juos įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais, grasino susidorojimu bei sulaikymo metu aktyviais veiksmais priešinosi ir koja spyrė tarnybos metu uniformuotiems Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnams į koją, į pilvą ir į ranką.

Policininkai į medicinos įstaigą nesikreipė. Įtariamasis buvo neblaivus. Jam nustatytas 2,13 promilės girtumas.

R.S. (gim. 1982 m.) atvesdintas į Kupiškio rajono policijos komisariatą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui ir valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo.

Tą pačią dieną apie 23.34 val. Kupiškio rajono policijos komisariato laikino sulaikymo kambaryje R.S., išardęs ventiliacijos konstrukciją, metaline detale susižalojo ranką.

R.S., suteikus medicinos pagalbą, grąžintas į laikino sulaikymo kambarį.

Tą pačią dieną apie 18.28 val. į Klaipėdos ligoninę kreipėsi ir dėl abiejų akių cheminio apdegimo gydomas ambulatoriškai Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės Mobiliojo būrio specialistas V.S. (gim. 1972 m.).

Jis paaiškino, kad sekmadienį apie 17.40 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, nukentėjo tarnybos metu į akis papurškus dujų.

Sekmadienį apie 5.15 val. Vilniaus miesto 3 policijos komisariato patalpose, sulaikytoji neblaivi E.S. (gimusi 1984 m.), išeidama iš laikino sulaikymo patalpos, apdraskė Operatyvaus valdymo poskyrio postiniui veidą ir kaklą.

Įtariamoji uždaryta į areštinę. Jai nustatytas 1,79 promilės girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl  pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius