Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienio avarija ties posūkiu į Platelius: latvis taranavo lietuvius (atnaujinta 18.30 val.)

Pranešama apie eismo nelaimę Plungės rajone. Latvijos piliečio vairuojamas automobilis po nevykusio manevro taranavo lietuvių vienatūrį, sužeisti 4 žmonės.

Sekmadienį 15.09 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) telefonu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Plungės rajone, kelyje Tauragė–Mažeikiai, ties posūkiu į Platelius, įvyko eismo įvykis, yra nukentėjusių.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Plungės greitosios medicinos pagalbos skyriui, Plungės rajono policijos komisariatui, operatyviai informavo BPC Klaipėdos skyrius.

Papildyta 18.30 val. Avarijos aplinkybes tiriantis Plungės rajono policijos komisariato pareigūnas 15min.lt informavo, jog ties posūkiu į Platelius susidūrė „Toyota Corolla“ ir „Renault Espace“ automobiliai.

„Toyota“ vairavo Latvijos pilietis, pirminiais duomenimis, jis ir yra avarijos kaltininkas. Teigiama, jog latvis neatsižvelgė į eismo sąlygas, nepasirinko leistino saugaus greičio ir lenkė kitą lėčiau važiuojančią transporto priemonę. Manevro metu vairuotojas nesuvaldė mašinos, automobilis ėmė slysti šonu ir taip trenkėsi į atvažiuojantį „Renault Espace“ vienatūrį.

Per avariją sužeisti keturi pastaruoju automobiliu važiavę Lietuvos piliečiai. Jie dėl kaulų lūžių paguldyti į ligoninę. Tuo tarpu į avariją pakliuvęs latvis rimčiau nesusižeidė.

Šį savaitgalį panaši eismo nelaimė, kilusi po neapskaičiuoto lenkimo manevro, įvyko ir kelyje „Via Baltica“, po kurios ligoninėje gydomi net 5 sužeistieji.

Tapote įvykio Plungės rajone liudininkais? Nuotraukas, filmuotą medžiagą ar pastebėjimus prašome siųsti 15min@15min.lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius