Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sekmadienio naktį Lietuvoje – du užpulti policijos pareigūnai

Sekmadienio naktį policijos pareigūnams pasipriešino su sulaikomi asmenys, vienas incidentas įvyko Vilniuje, kitas – Marijampolėje.
Policijos pareigūnas
Policijos pareigūnas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Spalio 15 d. 3 val. 34 min. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Vokiečių g. esančiame klube vyksta muštynės. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, vienas asmuo sulaikymo metu pasipriešino ir spyrė Vilniaus policijos Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui į ranką.

Pareigūnas į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis neblaivus (0,93 prom.) vyras (g. 1990 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str.

Spalio 15 d. 3 val. 2 min. gautas pranešimas, kad Marijampolėje, Mokolų g., namuose, neblaivus vyras konfliktuoja su šeimos nariais. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, daugiabučio namo laiptinėje sulaikymo metu asmuo pasipriešino ir alkūne sudavė Marijampolės policijos Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui.

Pareigūnas į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis galimai neblaivus (pasitikrinti blaivumą atsisakė) (g. 1968 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str., informuoja Policijos departamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius