Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 04 22 /09:11

Sekmadienio naktį telefonas 112 įkaito nuo skambučių, yra žuvusiųjų

Praėjusią sekmadienio naktį Bendrasis pagalbos centras (BPC) užregistravo itin daug pranešimų apie nelaimes Lietuvoje. Per gaisrą Priekulės seniūnijoje žuvo žmogus.
Sodų bendrijoje „Dituva“ sudegė sodo namelis, žuvo žmogus.
Sodų bendrijoje „Dituva“ sudegė sodo namelis, žuvo žmogus. / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Praėjusi sekmadienio naktis šalies specialiosioms tarnyboms ir kai kuriems gyventojams buvo nerami.

01.09  val. Bendrajame pagalbos centre telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių r., Tirkšlių sen., Jonaičių k., šalia miško dega namas atvira liepsna.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Telšių apskrities vyriausiajam policijos komisariatui (VPK).

01.41 val. Bendrajame pagalbos centre telefonu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos r., Priekulės sen., Derceklių k., sodų bendrijoje „Dituva“ dega sodo namelis.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos (PGT) pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos apskrities VPK.

Per šį gaisrą „Dituvos“ sodų bendrijoje žuvo žmogus. Jo palaikai sudegė neatpažįstamai. Manoma, kad gyvybę pasiglemžė neatsakingas rūkymas lovoje. Nelaimės aplinkybių tyrimas tęsiamas.

04 val. 27 min.  Bendrajame pagalbos centre telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilkaviškio r.,  Pajavonio sen., Pajavonio k., dega namas.

05 val.43 min.  BPC atstovams pranešta, kad Vilkaviškio r.  Klausučių sen., Žaliosios k. dega namas.

Į abiejų pastarųjų įvykių vietas buvo siunčiamos Vilkaviškio PGT pajėgos.

05 val. 09 min. Bendrajame pagalbos centre telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio mieste prie J.Janonio g. 10-uoju numeriu pažymėto pastato yra eismo įvykis, gali būti prispaustų žmonių. Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Be to, 15min.lt jau rašė, kad šeštadienio vakarą didelis gaisras kilo Raseiniuose, kur sudegė naudotų autodetalių įmonės angaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius