-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senyvo amžiaus moteriškės gali atsikvėpti, Tauragės policininkai išaiškino iš jų pinigus viliojusius telefoninius sukčius

Pareigūnai išaiškino telefoninius sukčius, kurie apgaulės būdu išviliojo tūkstantinės sumas iš patiklių vyresnio amžiaus Tauragės gyventojų.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Telefoniniai sukčiai fiksuoto ryšio telefonu skambindavo vyresnio amžiaus moteriškėms, gyvenančioms Tauragėje ir jos apylinkėse ir prisistatydavo policijos pareigūnais. Patiklios moterys, manydamos, kad vykdo pareigūno nurodymus, sukčiams atskleisdavo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus bei mokėjimo kortelių slaptažodžius.

Tauragės apskrities VPK praneša, kad viena nukentėjusioji netgi užsisakė elektroninės bankininkystės paslaugą, kuria anksčiau nesinaudojo, net neįtardama, kad apgavikai ją vedžioja už nosies.

Policija ragina gyventojus būti budriais ir nepakliūti į telefoninių sukčių pinkles. Gyventojai turėtų įsidėmėti, kad policijos pareigūnai ar kitų įstaigų darbuotojai neprašo telefonu atskleisti konfidencialios informacijos apie gyventojų asmens duomenis, santaupas, kortelių ir sąskaitų numerius bei prisijungimo kodus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius