-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seserimi apsimetusi apgavikė iš kaunietės išviliojo 600 litų

Antradienį nuo telefoninių sukčių Kauno mieste ir rajone nukentėjo dvi moterys. Jos neteko 700 litų, vienos vardu paimta 1,5 tūkst. litų greitųjų kreditų.
Šimtas litų
Šimtas litų / BFL nuotr.

Birželio 11 d., apie 15 val. Kaune, V.Krėvės prospekte pilietei M.A. (gimusiai 1947 m.) į namų telefoną paskambino moteris, prisistačiusi jos seserimi, ir pasakė, kad eidama parkrito ir sužalojo mažą vaiką, todėl reikia sumokėti 4 tūkst. Lt.

M.A. paaiškinus, kad turi tik 600 Lt., moteris atsakė, kad užteks ir tiek. Apmulkinta kaunietė pinigus padavė netrukus atvykusiam nepažįstamam vyrui. Vėliau susisiekusi su seserimi, M.A. suprato, kad buvo apgauta. Įvykio tyrimą atlieka Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai.

Tą pačią dieną, apie 11 val. Neveronyse (Kauno r.), Davalgonių gatvėje pilietei R.J. (g. 1962 m.) į namų telefoną paskambinęs nepažįstamas vyras prisistatė policijos tyrėju ir, paaiškinęs, kad sukčiai bando nuimti nuo moters sąskaitos pinigus, apgaulės būdu iš R.J. išviliojo elektroninės bankininkystės kodus.

Po kiek laiko į banką paskambinusi moteris sužinojo, kad iš jos sąskaitos paimta 100 Lt bei 1 500 Lt greitųjų kreditų paskola. Įvykio tyrimą atlieka Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius