Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šešiolikmetė mokslus iškeitė į prostituciją

Tarp penkių šiomis dienomis Kaune sulaikytų prostitučių yra ir 16-metė. Tvarkingoje, bet vargingai gyvenančioje šeimoje auganti paauglė aiškino, kad pardavinėti savo kūną ryžosi iškankinta skurdo.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nedirbanti ir nesimokanti mergina sekso paslaugas vyrams siūlė internete: už valandą – 200 litų, o už pusvalandį – 150 litų. Klientu apsimetusį policijos rėmėją nepilnametė pasisiūlė patenkinti VI forto rajone stovinčiame jo automobilyje, rašo „Lietuvos rytas“.

Supratusi, kad įkliuvo į teisėsaugininkų spąstus, mokslus metusi nepilnametė iškart apsiverkė. Paauglė išsigando, kad apie jos būdą prasimanyti pinigų sužinos šeimos nariai. Jaunutė plaštakė tvirtino, jog savo paslaugas internete siūliusi tik kelias dienas.

Kai klientai paskambindavo, šešiolikmetė tėvams sakydavo einanti vakaroti pas draugus, o iš tiesų su vyriškiais keliaudavo į viešbučius ar jų automobilius.

Šešiolikmetės motina šiuo metu niekur nedirba, o tėvo atlyginimas nėra didelis. Žaliakalnio mikrorajone gyvenanti paauglė tvirtino norinti būti finansiškai nepriklausoma nuo tėvų, kurie dukters problemomis nesirūpino, nesistengdavo suprasti.

Sužinojusi, kuo užsiėmė duktė, motina susiėmė už galvos ir žadėjo pasirūpinti, kad nepilnametė vėl būtų įtraukta į moksleivių sąrašus ir po kelerių metų įgytų specialybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius