-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šešiolikmetis kelių erelis Vilniuje taranavo stulpą

Nepilnamečio kelių erelio skrydį Vilniuje naktį iš pirmadienio į antradienį nutraukė apšvietimo stulpas, praneša LNK žinios.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / LNK nuotr.

Pasak LNK pranešimo, automobilis „Audi 100 Avant“ stulpą taranavo apie antrą valandą nakties. Avarija įvyko Kauno g. ir Naugarduko g. sankryžoje. Mašina važiavo Kauno gatve. Nuo smūgio į stulpą automobilis apsisuko beveik 180 laipsnių kampu.

Gatvė po lietaus buvo šlapia ir slidi. Tik toje vietoje, kur vairuotojas nuspaudė stabdžius, padangos išdžiovino važiuojamąją dalį. Vairuotoją išgelbėjo išsiskleidusi oro pagalvė. Keleivis galva sudaužė priekinį stiklą. Taip nutinka, kai keleivis važiuoja neprisisegęs saugos diržo. Vyrui sužalota nosis, bet medikų pagalbos jis atsisakė.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo šešiolikmetis. Paauglys dar neturi vairuotojo pažymėjimo. Policininkams jis teigė atvažiavęs iš Šalčininkų rajono. Vaikinas prisipažino prieš avariją važiavęs devyniasdešimties kilometrų per valandą greičiu – kone dvigubai greičiau nei leidžiama mieste.

Nepilnametis vairavo devyneriais metais vyresnio draugo automobilį.

Mašinos savininkas pats nesėdo prie vairo, nes buvo girtas. Automobilį vairavęs nepilnametis buvo blaivus, bet neturėjo jokio asmens dokumentų. Todėl buvo sulaikytas, kol policininkai nustatė jo tapatybę.

Dvidešimties metų automobilis sudaužytas nepataisomai.

VIDEO: Šešiolikmečio vairuojamas automobilis rėžėsi į stulpą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius