Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeškinės poliklinikoje viešai pasimasturbavęs vilnietis liks nenubaustas

Sostinės Šeškinės rajone esančios poliklinikos lankytojus pašiurpino vaikinas, nutaręs viešoje vietoje, prie bendrų tualetų, patenkinti savo seksualinį poreikį. Pažeidėją pareigūnai sulaikė, tačiau nubausti jo negali – vaikinas neveiksnus.
Poliklinikos prieigose esantis nuotekų šulinys nuolat išsilieja ir skleidžia gydymo įstaigoje ir jos prieigose nemalonų kvapą.
Šeškinės poliklinika / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Už savo poelgius neatsakančio vilniečio akibrokštas pašiurpino Šeškinės poliklinikos lankytojus ir suglumino įstaigos administraciją, tačiau jokių griežtesnių priemonių vaikino atžvilgiu policija imtis negali. Mat jis yra nepakaltinamas.

Vienintelė viltis – kad vaikino globėjas bus rūpestingesnis, o šį ligonį prižiūrintis medikas ras efektyvesnių vaistų subalansuoti jo psichinę sveikatą ir kartu socialinę atsakomybę.

Smaginosi prie tualeto

Įvykį Šeškinės poliklinikoje, vaikų skyriuje, koridoriuje prie tualeto, Vilniaus apskrities policija yra užregistravusi kaip viešosios tvarkos pažeidimą.

Minėtas tualetas yra bendras, ten gali lankytis, pavyzdžiui, mama su mažamečiu sūnumi.

Vaikinas niekur nesibrovė, nebuvo agresyvus, tiesiog begėdiškai smaginosi.

Orgijos liudininke tapusi vilnietė 15min prisipažino nepatikėjusi savo akimis, kai pamatė vaikiną, atvirai besimasturbuojantį kitų poliklinikos lankytojų akivaizdoje. Vaikinas niekur nesibrovė, nebuvo agresyvus, tačiau tiesiog begėdiškai smaginosi.

Liudytoja iškvietė policiją, o netrukus atvykusiems pareigūnams pirštu parodė į 170 cm ūgio, tamsių plaukų įtariamąjį. Patruliai jį sulaikė ir išsivežė.

Administracijai – nemaloni staigmena

Vilniaus Šeškinės poliklinikos direktoriaus pavaduotoja gydymui Ona Panasenkienė 15min prisipažino, kad administracija apie incidentą nieko nežino.

„Policiją galėjo iškviesti patys žmonės, mums nepranešę. Jie turi tokią teisę. Žinoma, jei mes būtume žinoję, taip pat imtumės priemonių. Tiesa, taip pat tik policiją galėtume iškviesti, nieko daugiau negalime. Neturime nei apsaugos, nei lėšų tam. Sudėtinga situacija, bet, deja, ji tokia. Ačiū, kad pranešėte, bandysime pasiaiškinti, kas čia nutiko“, – teigė pašnekovė.

Vilniaus m. 6-ojo policijos komisariato viršininkas Gediminas Šarauskas 15min informavo, kad pažeidėjo tapatybė yra nustatyta.

Paaiškėjo, kad vilnietis yra poliklinikos pastate veikiančio psichikos sveikatos centro pacientas.

Įspėjo ir globėją, ir gydytoją

23 metų vaikinas į pareigūnų akiratį patenka jau ne pirmą sykį. „Tačiau anksčiau nieko panašaus nebūdavo, tie keli ankstesni kartai buvo susiję su visai kitokio pobūdžio dalykais“, – pažymėjo komisaras.

Komisaras patarė ir kitą sykį, jei poliklinikoje ar kitoje vietoje nutiktų kas nors panašaus, kreiptis į policiją.

Pasak G.Šarausko, nustatę sulaikytojo teisinę padėtį, pareigūnai ėmėsi tų veiksmų, kuriuos vienintelius šiuo atveju galėjo padaryti. „Žinome, kad jam yra paskirtas globėjas. Todėl mes informavome globėją. Taip pat informavome apie situaciją šį asmenį gydantį gydytoją“, – sakė komisariato viršininkas.

Jis pripažino, kad poliklinikos administracija savarankiškai tokio pobūdžio problemoms vargu ar gali iš anksto užkirsti kelią. Todėl G.Šarauskas patarė ir kitą sykį, jei poliklinikoje ar kitoje vietoje nutiktų kas nors panašaus, žmonėms kreiptis pagalbos į policijos pareigūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius