Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šeštadienio reidas Klaipėdoje: neblaivūs vairuotojai teisinosi įpūtę „iš po vakar“

Uostamiesčio pareigūnai šeštadienį surengė reidą. Nuo pat ankstyvo ryto iki popietės keturiose Klaipėdos vietose patikrina apie 400 vairuotojų. Kai kurių laukia nemalonumai – teisės vairuoti praradimas ir bauda, mat prie vairo sėdo neblaivūs.
Alkoesteris
Alkoesteris / Klaipėdos VPK nuotr.

Kaip 15min sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos specialistas Aivaras Žalkauskas, reidas vykdytas keliose vietose – Šilutės plente, Baltijos prospekte, Rimkuose ir H.Manto gatvėje. Nuo 6 iki 9 ryto patikrinimą vykdė trys pareigūnų ekipažai, vėliau du. Iki popietės, 13 valandos, patikrinta apie 400 vairuotojų.

Pasak A.Žalkausko, grubiausi pažeidėjai – prie vairo sulaikyti neblaivūs vairuotojai. Tokių šeštadienį buvo keturi. Visiems jiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Po vieną tokį pažeidėją sustabdyta Šilutės pl. ir Baltijos pr., dar du – Rimkuose.

Neblaiviems vairuotojams teks atsakyti už Kelių eismo taisyklių nesilaikymą. Jie metams neteks teisės vairuoti ir turės sumokėti 800 eurų baudą.

„Visi sakė, kad „iš po vakar“. Vienas vairuotojas žadėjo papildomai tikrintis kraują ligoninėje, o ar tai padarė, negaliu pasakyti“, – sakė A.Žalkauskas.

Tarp pažeidėjų šeštadienį nustatyta ir vairuotojų, kurių automobiliai neturėjo galiojančios techninės apžiūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius