Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio reido „pažiba“ tapo liežuvio ir didžiojo piršto nevaldęs „Mini“ vairuotojas

Toli gražu į degradavusį kelių erelį nepanašus, bet emocijų nesuvaldęs vilnietis vairuotojas šeštadienį sostinėje surengto policijos reido metu atsidūrė dėmesio centre, nustelbęs kelis rimtesnius pažeidėjus: du važiavo be vairuotojo pažymėjimo, dar vienas – išgėręs.
Rytinis policijos reidas Vilniuje
Rytinis policijos reidas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienio rytą sostinės policija tradicinį savo reidą surengė Šeškinės kalno papėdėje, iš Geležinio Vilko į Ukmergės gatvę vedančios estakados pabaigoje.

Pareigūnams įkliuvo du pažeidėjai, sėdę prie vairo, bet neturintys vairuotojo pažymėjimo.

Taip pat problemų prisidarė pusamžis vyriškis, raudoną mikroautobusą vairavęs neblaivus – alkoholio matuoklis parodė 0,8 promilės. Jam gresia teismas, kuris mažiausiai metams uždraus vairuoti ir dar skirs kelių šimtų eurų baudą.

Lygioje vietoje reido metu išsišoko jaunas „Mini Cooper“ vairuotojas, kurį pareigūnai sustabdė viso labo dėl to, kad jo automobilio langai buvo tamsinti šiek tiek labiau, nei leidžia galiojančios normos. Vilniečiui, nenorėjusiam prarasti techninės apžiūros galiojimo, buvo pasiūlyta paprasta išeitis – čia pat nulupti plėvelę ir tęsti kelionę.

Tačiau jaunas vyras nesugebėjo to padaryti be emocijų protrūkio – užsipuolė pažeidimus fiksuojančius fotoreporterius, keikdamasis ir rodydamas jiems vidurinio piršto kombinaciją.

VIDEO: Balandžio 16 d. rytinis policijos reidas Vilniuje

Administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 straipsnis „Nedidelis chuliganizmas“ numato, kad necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių ar kiti panašūs veiksmai, pažeidžiantys viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 28 iki 86 eurų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų. Tiesa, vilnietis netrukus suprato pasikarščiavęs ir jau apgailestavo dėl tokio savo elgesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius