-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulietė trijų vaikų motina – areštinėje dėl prekybos heroinu

Nusikalstama prekyba medžiagomis, sugriovusiomis daugelio žmonių gyvenimus, Šiauiuose suardė pačių įtariamųjų prekiautojų šeimą: tėvas su dukra atsidūrė areštinėje, o pastarosios vaikai – giminaičių priežiūroje.
Rasti įkalčiai
Rasti įkalčiai / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Gegužės 12 d. areštinės durys užsivėrė už 46 metų šiauliečio E.K. ir 55 metų šiauliečio V.D. bei jo dukros R.Š. nugaros. Jiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Įtariamųjų sulaikymo operacija buvo atlikta po keleto mėnesių intensyvaus pareigūnų darbo, renkant šios trijulės nusikalstamos veikos įrodymus.

Pareigūnų dėmesį į prie miesto centrinio parko pašonėje įsikūrusį narkomanų pamėgtą „tašką“ atkreipė tame mikrorajone gyvenantys šiauliečiai. Saugios gyvenamosios aplinkos kūrimu susirūpinę žmonės policijos pareigūnams pasiuntė žinią, kad viename Parko g. gyvenamajame name prekiaujama kvaišalais, jo prieigose mėtosi švirkštai, slankioja apsvaigę asmenys, kurie kartais čia pat ir susileidžia kvaišalų dozę. Buvo nustatyta, kad nurodytame name gyvena 55 metų V.D., jo 28 metų dukra R.Š. ir trys jos vaikai.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, rašoma Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Gailutės Smagriūnienės penktadienį paviešintame pranešime.

Pareigūnai stebėjo Parko g. aplinką ir rinko nusikalstamos veikos įrodymus, o gegužės 12-ąją surengė šia nusikalstama veika įtariamų asmenų sulaikymą. Tėvas su dukra ir bendrininku E.K. buvo sulaikyti vienoje Šiaulių miesto gatvėje. Sulaikymo metu pas V.D. rastas žaislinis plastikinis kiaušinis, slėpęs 19 folijos lankstinukų, kuriuose buvo suberta, įtariama, narkotinė medžiaga – heroinas. Tai – kvaišalų dozės, paruoštos mažmeninei prekybai. Jų buvo rasta ir Parko g. esančiuose V.D. bei jo dukros namuose. Čia pareigūnai taip pat aptiko ir tablečių, ir du indelius su skysčiu. Šios medžiagos taip pat įtariamos esančios narkotinės. 

Visi trys įtariamieji uždaryti į areštinę. Teismas sankcionavo jų suėmimą. E.K. suimtas trims mėnesiams, V.D. ir jo dukra – mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius