Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulietis apsivogė belaukdamas nuosprendžio

Gegužės 22 d. Šiaulių miesto apylinkės teisme pagreitinto proceso tvarka buvo nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje 31-nerių metų Šiaulių rajono, Kuršėnų, gyventojas Andrius Brikis buvo kaltinamas gegužės 19 d. padaryta įvairių daiktų vagyste iš automobilio, stovėjusio Šiauliuose, Vasario 16-osios gatvėje.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com
Temos: 1 Nuosprendis

Sulaikę įtariamąjį, policijos pareigūnai pavogtus daiktus rado paslėptus miesto centre esančio gyvenamojo namo krūmuose. Vyras už įvairius nusikaltimus yra teistas penkis kartus, paskutinį kartą – 2005 metais, praneša Šiaulių vyriausiasis policijos komisariatas.

Gegužės 22 d. vykusio teismo posėdžio metu prokuroras pasiūlė Andriui Brikiui skirti vienerius metus ir du mėnesius nelaisvės, tačiau teismo nuosprendžio kaltinamasis tądien neišgirdo, nes jo paskelbimas buvo perkeltas į kitą savaitę. Taigi A. Brikis liko laisvėje ir nutarė laiko veltui neleisti.

Gegužės 23 d. apie 19 val. policijos budėtojai sulaukė gyventojų pranešimo apie Šiauliuose, Žemaitės g. namo kieme, į automobilį įlindusį neprašytą svečią. Nuvykęs patrulių ekipažas pamatė su CD grotuvu jau sprunkantį ilgapirštį. Pabėgti jam nepavyko, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pasirodo, tai tas pats pareigūnams jau gerai pažįstamas Andrius Brikis.

Dabar vyras teismo nuosprendžio laukia jau areštinėje, nes teismas mėnesiui sankcionavo jo suėmimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius