Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulietis į Lietuvą vežė, įtariama, vogtus valčių variklius

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė šiaulietį, kuris mikroautobusu į Lietuvą vežė keturis, įtariama, vogtus valčių variklius.
Sulaikyti valčių varikliai
Sulaikyti valčių varikliai / VSAT nuotr.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, dokumentų patikrinimui sustabdė į Lietuvą iš Lenkijos įvažiuojantį mikroautobusą „Peugeot Boxer“ lietuviškais numeriais.

VSAT pranešime spaudai teigiama, kad jį vairavo 21-erių Šiaulių gyventojas. Vairuotojas turėjo tvarkingus dokumentus. Pasieniečiai apžiūrėjo ir mikroautobusu gabenamus daiktus. Kalvarijos užkardos pareigūnai po vežamais dėvėtais drabužiais aptiko slepiamus keturis pakabinamus valčių variklius: du „Yamaha“, po vieną „Suzuki“ ir „Honda“. Visų variklių elektros laidai bei degalų žarnos buvo nupjautos.

Vairuotojas jokių įsigijimo dokumentų nepateikė ir negalėjo paaiškinti, kur gavo ar pirko šiuos variklius. Įtariama, kad jie yra vogti.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiaulietį pasieniečiai uždarė į areštinę.

„Peugeot Boxer“ ir varikliai saugomi Kalvarijos užkardoje.



 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius