Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiaulių policija aiškinasi, kas išniekino prakartėlę: šie vaikinai gali žinoti atsakymą

2020-ųjų gruodžio 20-osios naktį Šiaulių centre, prie savivaldybės, buvo išniekinta prakartėlė. Policija dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą ir prašo visuomenės pagalbos atpažįstant du vaikinus.
Ieškomi vaikinai
Ieškomi vaikinai / Šiaulių apskr. VPK nuotr.

Tyrėjai prašo įdėmiai pažvelgti į vaizdo kamerų užfiksuotus asmenis, nes jie gali būti reikšmingi tyrimui. Kas šiuos vaikinus atpažįstate, prašytume paskambinti vyriausiajam tyrėjui Renaldui Palapiui telefonu (8 700) 61419 arba parašyti elektroniniu paštu renaldas.palapys@policija.lt.

Šiaulių apskr. VPK nuotr./Ieškomi vaikinai
Šiaulių apskr. VPK nuotr./Ieškomi vaikinai

15min primena, kad Šiaulių kultūros centrui priklausančioje prakartėlėje žmonės rado raudonais dažais nudažytą kryžių, prie kurio buvo prikalti iš leidinių iškirpti kalėdiniai skelbimai – „Top pasiūlymai!“, „Žemos kainos žiemos šventėms“, „-40%“ ir kitokie.

Taip pat rasta į prakartėlės ėdžias įdėta kūdikio lėlė, kuriai raudonais dažais nupieštos ašaros, o į galvą prikalta vinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius