-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių policija ieško dviejų besislapstančių vyrų

22-jų metų Deividas Krivickas į teisėsaugos akiratį pateko beveik prieš trejetą metų, kai Šiauliuose, vieno Tilžės g. daugiabučio namo kieme, buvo sulaikytas pavogęs tris automobilio „VW Golf“ padangas su ratlankiais. Po metų policijos pareigūnai jį sulaikė, kai miesto pietinio mikrorajono kieme paleido į valią savo kumščius ir sumušė pensinio amžiaus vyrą.
Andrius Kundrotas
Andrius Kundrotas / Šiaulių policijos nuotr.
Šiaulių policijos nuotr./Deividas Krivickas
Šiaulių policijos nuotr./Deividas Krivickas

Kaip rašoma Šiaulių policijos pranešime, teismas 2009 m. vasarą už šiuos abu „nuopelnus“ atseikėjo jam 3 tūkst. 250 litų baudą. Praėjo metai, baudos vyras net nepradėjo mokėti, tad buvo kreiptasi į teismą, kad šis baudą pakeistų kita bausme - viešaisiais darbais. Teismas šį pareigūnų prašymą patenkino ir Deividui Krivickui paskyrė 126 valandas viešųjų darbų bei įpareigojo juos atlikti per 4 mėnesius.

Vaikinas iš pradžių šį teismo sprendimą vykdė, tačiau, matyt, nelabai jam prie širdies buvo dirbti ir negauti jokio atlygio, tad, atidirbęs 36 valandas, jis metė šį užsiėmimą ir…dingo iš pareigūnų akiračio. Tada Pataisos inspekcija kreipėsi į teismą su prašymu paskirtų viešųjų darbų neatliktą dalį – 90 valandų - pakeisti areštu.

Nenori vaikinas geruoju išpirkti savo kaltės, dabar teks 15 parų pasėdėti areštinėje. Pasirodo, areštinėn vyras irgi nenori, nes nuo pareigūnų slapstosi. Tačiau anksčiau ar vėliau ieškomi asmenys ten vis tiek atsiduria ir bausmės neišvengia.

27 metų Andrius Kundrotas nuo pareigūnų taip pat slapstosi. Jo laukia 17 parų areštinėje. Šiaulietis vengia bausmės už vagystę, padarytą 2009 metų rugpjūčio pabaigoje. Vyras išdaužė autodetalių parduotuvės, esančios Pramonės gatvėje, langą ir pavogė kasos aparate buvusius pinigus.

Už šį nusikaltimą teismas jam skyrė 4 tūkst. 550 litų baudą ir nurodė ją sumokėti per pusę metų. Baudos vyras gera valia nemokėjo, o išieškoti jos galimybių nėra, nes A. Kundrotas neturi nei nekilnojamo turto, nei automobilio, nei pinigų. Tad teisingumą nuspręsta vykdyti kita forma – teismas vietoje baudos jam paskyrė 17 parų arešto.

Jei kas žinote, kur šiuo metu yra šie ieškomi vyrai, paskambinkite Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus pareigūnams telefonu (8 698) 23784 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius