Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių prekybos centre ant stogo užlipęs panevėžietis įgriuvo į banką

Panevėžietis Šiauliuose neįtikėtinomis aplinkybėmis iš smalsuolio tapo kone banko plėšiku. Tenkindamas smalsumą, 28 metų Panevėžio rajono gyventojas sukėlė įtarimą pasikėsinimu į viename Šiaulių prekybos centre esantį Šiaulių banko filialo turtą ir pateko į areštinę.
„Tilžės“ prekybos centras
„Tilžės“ prekybos centras

Balandžio 23-iosios vakare, po 22 val., prekybos centro darbuotojus ant kojų sukėlė suveikusi „Šiaulių banko“ filialo apsaugo signalizacija.

Atskubėję apsaugininkai šių patalpų lubose pastebėjo skylę, o greta esančio tualeto patalpose sulaikė išsigandusį vyrą, kurį perdavė policijos pareigūnams kaip įsibrovėlį į banko filialą.

Situacija, kurią nupasakojo sulaikytasis, kiekvienam ją išgirdusiam sukėlė šypseną. Pasirodo, vyrą pakeliui iš Joniškio į Panevėžį, prispaudė gamtinis reikalas.

Automobilį vairavęs panevėžietis Šiauliuose sustojo prie Tilžės gatvėje esančio prekybos centro, nuėjo į tualetą ir, išėjęs iš jo, fojė išvydo koloną su „rankenomis“.

Jam pasirodė, kad jomis būtų visai patogu užsiropšti ant stogo ir pasmalsauti, kas ten yra. Tad ėmė taip ir padarė.

Žengęs kelis žingsnius, smalsus vyras įlūžo ir atsidūrė banko patalpoje ant stalo. Anot jo, išsigandęs jis bandė iš patalpos išeiti, tačiau, tai padaryti nepavyko.

Užsiropštė ant aukštesnio patalpose stovinčio baldo ir vėl užsiropštė ant stogo. Po kelių žingsnių jis vėl įlūžo ir dabar jau atsidūrė tualete ant grindų. Čia apsaugininkai jį ir surado ir perdavė policijos pareigūnams.

Įtarus, kad vyras kėsinosi į banko turtą, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau jo metu nebuvo nustatyta, jog vyras būtų padaręs veiką, turinčią nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių, ir baudžiamoji byla buvo nutraukta. Tačiau nuotykių ant prekybos centro patyrusiam panevėžiečiui smalsumas kainavo beveik parą policijos areštinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius