Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiaulių rajone „Audi“ partrenkė ir mirtinai sužalojo be atšvaitų ėjusią pėsčiąją

Antradienio vakarą, apie 19 val. 35 min., Šiaulių r., ties Vinkšnėnų kaimu, automobilis „Audi A6“, vairuojamas vyro (g. 1974 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo neapšviesta kelio važiuojamąja dalimi ėjusią pėsčiąją (g. 1953 m.)
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Velionė ėjo be šviesą atspindinčios liemenės ar atšvaitų, informuoja Policijos departamentas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, vasario 20 d. (antradienį), šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 10 žmonių. Vieno eismo įvykio metu žuvo 64 metų pėsčioji. Trys pėstieji eismo įvykiuose buvo sužeisti, du iš jų buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose Vilniuje ir Kaune. Dėl vairuotojų neatidumo sukant į kairę įvyko du eismo įvykiai, dar du eismo įvykiai įvyko nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir atstumo, ir atsitrenkus į priekyje važiuojantį automobilį.

Per parą įvyko 53 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti. Pareigūnai išaiškino 15 neblaivų vairuotojų, 2 iš jų neturėjo teisės vairuoti. Pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo, kai nustatytas vairuotojų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Popietę, 14.43 val., Vilniuje, Gedimino prospekte, 55 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Omega“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė dvi per perėją ėjusias pėsčiąsias. Dėl rankos ir kojos lūžių viena 19-metė pėsčioji paguldyta į ligoninę, jos bendraamžė po medikų apžiūros išleista namo.

Dienos metu, 15.39 val., Tauragės r., kelyje Tauragė–Pašventys, Sakalinės k., automobilį „Opel Movano“ vairavęs 41 m. vyras, neatsižvelgė į kelio dangos būklę ir važiavimo sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir sankryžoje atsitrenkė į priekyje važiavusį ir į kairę sukantį Lietuvos kariuomenės dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybos automobilį „Chevrolet K3500“, kuriame važiavo šeši keleiviai, trys iš jų – 19, 20 ir 26 m. vaikinai buvo nežymiai sužeisti ir gydomi ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius